Dolar 32,3477
Euro 34,7828
Altın 2.394,90
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

İLKADIM’DA ‘KARANFİL’ ZAMANI!

Samsun’un sevilen esnafı, artisinin kadın kolları teşkilatı emekçisi Hatime Karanfil, AK Parti İlkadım Belediyesi Meclis Üyesi olmak için aday adaylığı başvurusunu yaptı

İLKADIM’DA ‘KARANFİL’ ZAMANI!
REKLAM ALANI
12 Aralık 2023 16:23 | Son Güncellenme: 12 Aralık 2023 16:24

Samsun’un merkez ilçesi İlkadım’da doğup büyüyen, çalışma ve sosyal hayatını yine bu ilçede devam ettiren, AK Parti’nin kuruluşundan bu güne kadar da partinin her kademesinde görev alan ve bunu başarıyla yerine getiren Hatime Karanfil, yerel seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisi’nin(AK Parti) İlkadım Belediyesi Meclis Üyesi olmak için il başkanlığına aday adaylığı başvurusunda bulundu.

‘HER ŞEY İLKADIM İÇİN…’
Aday adaylığı başvuru belgesini AK Parti Seçim İşleri Başkanı Av. Emre Mert’in elinden alan Karanfil, AK Parti çatısı altında partinin her kademesinde halka hizmet etmekten gurur duyduğunu ve sahada elde ettiği tecrübeleri, İlkadım halkı için mecliste değerlendirmek istediğini belirtti.

‘KARINCA MİSALİ KATKI SUNMAK İSTİYORUM’
Hatime Karanfil, aday adaylığı başvurusu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız ve liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, ‘Halka hizmet, Hak’ka hizmettir’ diyerek çıkılan bu yolda, Türkiye yüzyılında ülkemiz için, halkımız için verdiğimiz mücadeleye 2024 yılında yerel seçimlerle bir yenisini daha ekliyoruz. Partimizin kurulşundan bugüne evimizde, işimizde, sokakta, her yerde kutlu davamıza sahip çıktık. Mahallelerde kadın kollarımız, gençlik kollarımız ile birlikte çalmadık kapı bırakmadık. Gönüllere dokunduk. Uzun yıllar kadın kollarında, mahalle teşkilatlarında emek vermiş bir kadın olarak, Cumhurbaşkanımızın yolunda, yeni Türkiye yüzyılına karınca misali katkı sunmak adına yola çıktım. Desteğini sunan, beni yüreklendiren partili arkadaşlarıma, İlkadım ilçesi halkına, esnaf dostlarıma, mahallelerimizdeki kadın arkadaşlarıma, gençlerimize yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

‘İLKADIM AK PARTİ
BELEDİYECİLİĞİNE HASRET KALDI’
İlkadım ilçesinin AK Parti belediyeciliğini hasretle beklediğini, özlediğini sözlerine ekleyen Karanfil, “AK Parti belediyeciliği diye bir gerçeklik var. İlkadım halkı gördüğü hizmeti, değeri yeniden kazanacak. AK Parti belediyeciliği ile İlkadım yeniden Samsun’un gözbebeği, Türkiye’nin parmakla gösterilen ilçeleri arasında yer alacak. Bu yolda, bizler de katkıda bulunmak, İlkadım halkını temsil etmek, onların sorunlarını, isteklerini bilen birisi olarak, meclisimizde temsil etmek adına aday adayı oldum. Allah yolumuzu açık etsin” diye konuştu.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.