Dolar 32,7682
Euro 35,0901
Altın 2.459,44
BİST 10.471,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Pts 30°C
Sal 30°C
Çar 30°C
Per 29°C

İLKADIM’DA ‘KURBAN’ KURALLARI!

Samsun’da İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “Sağlıklı, besili, veteriner sağlık raporlu, hayvan pasaportlu, nakil belgesi olan ve kurban niteliği taşıyan hayvanlar pazar yerine alınacaklar” dedi

İLKADIM’DA ‘KURBAN’ KURALLARI!
REKLAM ALANI
22 Mayıs 2024 17:46

Samsun’da İlkadım Belediyesi, Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda kurban alım ve kesim işlemlerini yapabilmesi için Güzeldere Mahallesi’ndeki kurban satış ve kesim alanında hazırlık çalışmalarına başladı.

AMAÇ EN İYİ HİZMETİ VERMEK
Kurban Pazar yerlerinin vatandaşlara en iyi şekilde hizmet etmesini sağlamak için hazırlıkların hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “Bu yıl 16-19 Haziran tarihlerinde idrak edeceğimiz Kurban Bayramı için İlkadım Belediyesi olarak hazırlıklarımız aralıksız şekilde devam etmektedir. Güzeldere Mahallemizde 27 dönüm alan üzerinde kurulacak olan kurban satış yerlerinin bakım, onarım faaliyetleri kapsamında çadır alanlarını düzenliyor, su hatlarının bakım onarımını yapıyor, vatandaşlarımızın dini vecibelerini sağlıklı ortamlarda yapabilmeleri için çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlkadım Belediyesi olarak kurban pazar yerlerimizi en iyi şekilde düzenleyerek esnafımızı ve vatandaşımızı mağdur etmeden alım satım yapma imkânı sağlayacağız. Sağlıklı, besili, veteriner sağlık raporlu, hayvan pasaportlu, nakil belgesi olan, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü veterinerlerince kontrol edilen ve kurban niteliği taşıyan hayvanlar pazar yerine alınacaklar” dedi.

Gökhan ÜNLÜ

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.