Dolar 32,5439
Euro 34,8924
Altın 2.434,25
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

İNCİRSEVERLERE MÜJDE!

Samsun’nda İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demiraş, bu yıl ilki düzenlenecek incir festivaline tüm halkı davet etti

İNCİRSEVERLERE MÜJDE!
REKLAM ALANI
9 Eylül 2022 16:04

Samsun’da İlkadım Belediyesi, incir şöleniyle kara incirinin tanıtımını yapmak ve markalaşmasını sağlamak maksadıyla Yeşiltepe Yardımlaşma Derneği ortaklığında bu yıl ilk kez İncir Festivali düzenleyecek.

11 EYLÜL PAZAR GÜNÜ YEŞİLTEPE MAHALLESİ’NDE
Yeşiltepe Mahallesi’nde kendine has kokusu ve tadıyla ön plana çıkan İncir için şölen heyecanı yaşanıyor. İlkadım Belediyesi’nin, bölgede yetişen ürünleri tanıtmak ve çiftçiyi desteklemek amacıyla gerçekleştirdiği etkinliklerden biri olan incir şöleni, İlkadımlılara farklı bir hafta sonu yaşatacak. 11 Eylül Pazar günü düzenlenecek olan şölende renklenecek. Yeşiltepe Mahallesi’nde (Çorak) gerçekleşecek olan festivalde, incir yeme yarışması ve en iyi incir yetiştiricisi, kemençe ve çocuklara yönelik çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

ETKİNLİK ALANINA ÜCRETSİZ ULAŞIM İMKANI
Şölen kapsamında düzenlenecek yarışmalar da katılımcılara heyecanlı anlar yaşatacak. Jüri üyelerinin titiz değerlendirmeleri sonucunda en iyi incir yetiştiricisinin belirleneceği incir şöleninde, farklı lezzetleri festival katılımcılarıyla buluşturacak. İlkadım Belediyesi sosyal medya hesaplarında etkinlik alanına gidecek araçların belirlenen kalkış güzergahlarında bekleyen ilçe halkı ücretsiz bir şekilde etkinlik alanına ulaşım sağlayabilecek.

BAŞKAN DEMİRTAŞ’TAN ŞÖLENE DAVET
Üretimi ve üreticiyi her zaman desteklediklerini belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Tüm Samsun halkımızı 11 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek olan 1. İncir Şöleni’ne eşsiz lezzeti tatmak için Yeşiltepe Mahallemize bekliyorum“ dedi.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.