Dolar 32,5668
Euro 34,9970
Altın 2.425,42
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

kan donduran olay! 106 ceset bulundu

Gelen son dakika haberine göre, Libya’da Hafter milislerinden kurtarılan Terhune kentindeki bir hastanede, aralarında kadın ve çocukların da olduğu 106 ceset bulundu.

kan donduran olay! 106 ceset bulundu
REKLAM ALANI
5 Haziran 2020 18:40

Libya’da kan donduran bir olay yaşandı. Gelen bir son dakika bilgisine göre Libya’da Hafter milislerinde kurtarılan bir hastanede aralarında kadın ve çocukların da olduğu toplam da 106 kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

Kısa süre önce Hafter milislerinden kurtarılan Terhune kentinde kurtarılan bir hastanede 106 kişinin cesedine ulaşıldı. Ordu birlikleri il merkezinde kaçan milislerin peşine düştüğü açıklandı. Milisler, Terhune kentini ikmal merkezi olarak kullanıyordu.

106 CESET BULUNDU

Kent içerisinde kontrolü sağlayan Libya Ordusu, kurtarılan hastane içerisinde 106 kadın ve çocuklarının da arasında olduğu 106 ceset buldu. Ordu birlikleri, il merkezinden kaçan ve Hafter’e bağlı olan milislerin peşlerine düştüklerini ifade etti.

TRABLUS TEMİZLENDİ

Son 3 gündür düzenli olarak yapılan harekâtlar sonrasında, Trablus’un Uluslararası Havalimanı’nın ardından Vadi er-Rebi gibi çeşitli yerleşim bölgelerindeki milislerin kontrol altına alındığı ifade edilmişti. Trablus’un sınırında kontrol sağlandığı ordu tarafından ifade edildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.