Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C

‘KAZANAN TÜRKİYE OLACAK!..’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, “31 Mart’ta Allah’ın izni, halkımızın desteğiyle yine kazanan Kavak, kazanan Türkiye olacak” dedi

‘KAZANAN TÜRKİYE OLACAK!..’
REKLAM ALANI
27 Mart 2024 18:58

Samsun’da, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Kavak Belediye Başkanı ve Adayı İbrahim Sarıcaoğlu ile mahalle ziyaretlerinde bulundu. Ziyaretlerde konuşan Yusuf Ziya Yılmaz, “31 Mart’ta Allah’ın izni, halkımızın desteğiyle yine kazanan Kavak, kazanan Türkiye olacak. Kavaklı üzerine düşeni yapacak ve Sarıcaoğlu’nu tekrar seçecektir. Başkanımız İbrahim Sarıcaoğlu ilçeye çok güzel eserler kazandırdı. Kavak’ın çehresi değişti. Yatırımların devamı için oylarınızla sandıkları patlatın” ifadelerini kullandı.

Türkiye

KAVAK TERCİHİ YAPTI
Pazar günü kazananın yine Türkiye olacağını ifade eden Yılmaz, “Ülkenin istikrarının bozulması için çabalayanlardan bu ülke çok çekti. Türkiye’nin güçlenmesinden rahatsız olanlar şu süreçte gözlerini 31 Mart’a dikti. Allah’ın izniyle, halkımızın desteğiyle yine kazanan Kavak, kazanan Türkiye olacak. Kavak tercihini yine AK Parti’den yana kullanacaktır” dedi.

Türkiye

SARICAOĞLU SÖZ VERDİ
Kavaklı seçmenlerden en güçlü desteği isteyen Cumhur İttifakı Adayı İbrahim Sarıcaoğlu da, “Bugüne kadar girdiğimiz tüm seçimlerde hemşerilerim AK Partimize en yüksek desteği vermiştir. Pazar günü de oyları ile yanımızda olacaklarına inanıyorum. Biz de Cumhurbaşkanımızın, bakanlarımızın ve milletvekillerimizin destekleri ile ilçemizi Samsun’un ve Türkiye’nin parlayan yıldızı yapacağımıza söz veriyoruz” diye konuştu.

Türkiye

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.