Dolar 32,3867
Euro 35,0622
Altın 2.325,73
BİST 9.112,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

KERMESE HAZIRLIK!

Kızılay Atakum Kadın Yönetimi, 2022 Dayanışma Yılı’nda gönüllülerle birlikte atölyelerinde ürettikleri el emeği ürünlerinin sergileneceği kermeste ihtiyaç sahibi yurttaşlara destek olmayı amaçlıyor

KERMESE HAZIRLIK!
REKLAM ALANI
20 Nisan 2022 21:00

Kızılay Atakum Kadın Başkanlığı, 2021 yılında ilan edilen Gönüllülük Yılında önemli çalışmalara imza atarak Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık tarafından 2 takdir belgesi ile ödüllendirildi. Kızılay’ın ‘Dayanışma Yılı’ ilan ettiği 2022’de de çalışmalarına aralıksız devam eden gönüllüler, Atakum Kızılay Kadın atölyesinde giyimden hediyelik eşyaya kadar birçok el emeği ürünü hazırlıyor.

BAŞKAN CEMİL DEVECİ’DEN ZİYARET
Atölyede giyim eşyası dikimi, kağıt rölyef çalışması ve hediyelik eşya yapımının yanı sıra geri dönüşüm çalışmalarına da yer veriliyor. Kızılay Atakum Kadın Yönetimi ve gönüllüler, ürettikleri çalışmaları ihtiyaç sahibi aileler için düzenleyecekleri kermeste sergileyecek. Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci de yoğun mesai harcayan Kızılay Atakum Kadın Başkanlığı’nı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Atakum Belediyesi olarak Kızılay gönüllülerinin yanında olmaktan büyük mutluluk duyacaklarını ifade eden Başkan Deveci, destek sözü verdi.

‘KIZILAY FARKINDALIĞI
OLUŞTURMAYA ÇALIŞTIK’
Kızılay Atakum Kadın Başkanı Sevinç Deniz, şube olarak yürüttükleri çalışmaların önemine değinerek şu bilgileri vedi:

“2021 Gönüllülük Yılında yaptığımız çalışmalarla Karadeniz Bölge üçüncüsü olduk. Kızılay Atakum Kadın olarak Genel Başkanımız Dr. Kerem Kınık beyefendi bizi iki adet takdir belgesi ile ödüllendirdi. Bir yılı aşkın süredir Atakum Kızılay Kadın Başkanlığı görevini yürütüyorum. Ekibimle beraber birçok faaliyetlere imza attık. Atakum sınırları içerisinde kırsal mahallelerimizde bulunan ve taşımalı eğitimi olan iki adet okulumuzu pilot okulumuz seçtik. Bu okullarımızda Atakum Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Şevket Özkaya ve bağışçılarımızın desteği ile 7. ve 8. sınıflara 700 adet üniversiteye hazırlık test kitabı bağışladık. Ayrıca bizim şubemizde kurduğumuz atölyemizde diktiğimiz Kızılay yeleklerimiz var. Ana sınıfından 8. sınıfa kadar her sınıftan bir öğrenciye kendi yaptığımız Kızılay yeleği giydirerek onları Kızılay Başkanları seçtik. Bu şekilde Kızılay farkındalığı oluşturmaya çalıştık.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.