Dolar 32,4520
Euro 34,7348
Altın 2.440,26
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Koronavirüs Bilim Kurulu toplanıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu, saat 17.00’de video konferans yöntemiyle toplanacak. Kritik toplantı sonrası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, saat 19.00’da basın açıklaması yapacak. Öte yandan ülke genelinde maske zorunluluğu ile sokağa çıkma yasağı ve seyahat kısıtlamasının yeniden gündeme gelmesi bekleniyor

Koronavirüs Bilim Kurulu toplanıyor
REKLAM ALANI
17 Haziran 2020 11:43 | Son Güncellenme: 17 Haziran 2020 11:53

Türkiye’de 1 Haziran’da başlayan yeni normalleşme süreciyle birlikte vakalar da artışa geçti. Vatandaşların sosyal mesafe ve maske kuralına uymaması ve rahat davranmasıyla birlikte son günlerde 1500’lerde seyreden vakalar tedirgin ederken, kısıtlamaların yeniden gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. Tüm bu gelişmelerle birlikte bugün 17.00’de Bilim Kurulu toplanacak ve ardından saat 19.00’da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamalarda bulunacak.

TÜRKİYE GENELİ YASAK TALEBİ

Vatandaşların tedbirsizliği ve vakalardaki artış, önümüzdeki günler için korkuturken, Bilim Kurulu üyelerinin tüm Türkiye’de maske takmanın zorunlu hale getirilmesini önerdiği iddia edildi. Öte yandan hafta sonları sokağa çıkma yasağı ve seyahat kısıtlamasının da toplantıda gündeme geleceği öğrenildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.