Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

Eller tetikte gözler hedefte

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz,23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları kapsamında Bafra’da gerçekleştirilen atıcılık müsabakalarını heyecanla takip etti

Eller tetikte gözler hedefte
REKLAM ALANI
25 Temmuz 2017 13:10

Dünyanın 3’üncü en büyük spor organizasyonu olan 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları spor müsabakaları kıran kırana süren mücadelelerle devam ediyor.Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz da,6 kıtadan binlerce sporsever Samsun’da buluştuğu müsabakaları yakından takip ediyor.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ile birlikte Bafra’da devam eden atıcılık müsabakalarını izleyen Başkan Yılmaz,”3 yıllık bir çalışmanın emeği olan İşitme Engelliler Olimpiyatları Samsun’umuzda tüm heyecanı ile sürüyor. Biz de her fırsatta müsabakaları yerinden takip ediyoruz. Sporcularımızın ve sporseverlerimizin heyecanını birlikte yaşıyoruz. Tüm branşlarda kıyasıya bir mücadele var. Ben hem milli takımımıza hem de tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. Kim kazanırsa kazansın önemli olan güzel dostluklar ve kurulan güzel iletişimdir. Hepsine başarılar diliyorum” dedi.

10 metre kadınlar havalı tüfek mücadelesini izleyen Başkan Yılmaz,müsabaka sonunda tüm sporcuları tebrik etmeyi de ihmal etmedi. Yapılan atışlarda ilk grupta yarışan atıcılık Milli takım sporcusu Ayşe Temur yaptığı atışlar sonunda 363 puanla sıralamada 8. olurken, 1. sırayı 414.4 puanla Rus sporcu Dina Droganova, 2. Sırayı 408.8 puanla Ukraynalı VioletaLykova, 3. Sırayı 407.3 puanla Hindistanlı PriyeshaDeshmukh, 4. Sırayı 396.3 puanla Alman SabrinaEckertaldı. İlk sonuçlara göre ilk 4 sporcu finale gitme hakkı kazandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.