Dolar 32,3779
Euro 34,7436
Altın 2.430,50
BİST 10.019,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 17°C

MHP’de Kongre Takvimi Netleşti!

MHP’nin Samsun’daki ilçe kongreleri İlkadım İlçesi’nin 9 Ağustos’taki kongresi ile başlayacak, 27 Eylül’de yapılacak Çarşamba ile sonlanacak.İl Başkanı Karapıçak, herkesin aday olabileceği MHP Samsun Teşkilatı, kongre çalışmalarına hız verdi

MHP’de Kongre Takvimi Netleşti!
REKLAM ALANI
26 Temmuz 2020 11:58

MHP’nin Samsun’daki ilçe kongreleri İlkadım İlçesi’nin 9 Ağustos’taki kongresi ile başlayacak, 27 Eylül’de yapılacak Çarşamba ile sonlanacak.İl Başkanı Karapıçak, herkesin aday olabileceği MHP Samsun Teşkilatı, kongre çalışmalarına hız verdi.

MHP Türkiye genelinde kongre sürecini 9 Ağustos’ta İlkadım’da yapılacak olan kongre ile başlatacak. 15 Ağustos’ta Ondokuz Mayıs, 16 Ağustos’ta Atakum, 17 Ağustos’ta Vezirköprü, 22 Ağustos’ta Alaçam ve Bafra, 23 Ağustos’ta Canik, 24 Ağustos’ta Ayvacık, 29 Ağustos’ta Yakakent, Asarcık ve Kavak, 8 Eylül’de Havza, 9 Eylül’de Ladik, 13 Eylül’de Tekkeköy, 20 Eylül’de Terme, 22 Eylül’de Salıpazarı, 27 Eylül’de Çarşamba ilçe kongreleri gerçekleştirilecek.

ADAY OLMAK HAKLARI

İlçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından MHP Genel Merkezi tarafından il kongresinin yapılacağı kongre tarihi netleştirilecek. MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, tek aday gibi bir formül üzerinde durmadıklarına dikkati çekti.

“İsteyen herkes aday olabilir “diyen Karapıçak, “Tabiki Milliyetçi Hareket Partisi’nin ülküsünü benimseyen, geçmişinde kirli defterleri olmayan, Cumhur İttifakı’na uygun, 2023 vizyonunu benimseyen adaylarımız kongrelerde aday olarak çıkabilirler. Bu onların hakkıdır. Bunun yanı sıra korona virüs tedbirlerini de göz önünde bulundurarak kongrelerimizi az sayıda katılımla gerçekleştirmeye özen göstereceğiz. 2023 kadrolarını oluşturmak için bizde yoğun bir çaba içerisindeyiz. MHP’nin üç hilalli bayrağını zirvede dalgalandırmak için yoğun bir çaba içerisindeyiz “dediğini belirterek, “Cumhur İttifakı’na ve 2023 vizyonuna uygun kadroları oluşturacağız “dedi.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.