Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C

Mustafa Demir’in vefası

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, İstanbul’da başarılı bir ameliyatın geçiren Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık’a ‘geçmiş olsun’ ziyaretinde bulundu

Mustafa Demir’in vefası
REKLAM ALANI
19 Haziran 2019 11:30

Başkan İsmail Uyanık’a ‘Geçmiş Olsun’ ziyareti

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, cumartesi günü İstanbul’da başarılı bir ameliyat geçiren Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık’ı, ameliyat olduğu özel hastanede ziyaret ederek ‘Geçmiş Olsun’ dileklerini iletti.

‘SAMSUNSPOR İÇİN YAPILACAK ÇOK İŞ VAR’
İsmail Uyanık ile bir süre sohbet edip son durumu hakkında bilgi alan Başkan Mustafa Demir, ziyaretiyle ilgili olarak, “Değerli başkanımızın başarılı bir ameliyat geçirdiğini, sonuçtan kendisinin de bir hayli memnun olduğunu görerek mutlu olduk. Başkanımızın bir an önce sağlığına kavuşarak Samsun’a dönmesini bekliyoruz. Özellikle Samsunspor’umuz için yeni sezonda hedefler çok daha büyük olacak ve bu nedenle yapılacak çok iş bizleri bekliyor. Samsunspor’umuzun efsane başkanına ihtiyacı var. Kendisine acil şifalar diliyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık da, Başkan Mustafa Demir’e ziyareti için teşekkür etti ve, “Ben de en kısa zamanda sağlığıma tam anlamıyla kavuşup memleketimde olmak istiyorum. Yapacak daha çok işimiz var” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.