Dolar 32,3477
Euro 34,7828
Altın 2.394,90
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Önceliğimiz memnuniyet

55 Yenigün gazetesi olarak Bafra Öğretmenevi Müdürü ile sohbet eşliğinde özel bir röportaj yaptık

Önceliğimiz memnuniyet
REKLAM ALANI
5 Kasım 2018 15:05

Öncelikle bizlere biraz kendinizden, daha sonra öğretmenevi ve sahip olduğu imkanlardan bahseder misiniz?

21 Ekim 2013 tarihinde Bafra Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğünde müdür olarak göreve başladım. Halen bu görevi sürdürmekteyim. Öğretmenevleri Milli Eğitim Bakanlığına bağlı bir kamu kuruluşudur.  Türkiye genelinde yaklaşık 550 öğretmenevi bulunmaktadır. Öğretmenevlerinin kuruluş amacı başlangıçta Milli Eğitim Bakanlığı personeline hizmet vermek için faaliyete başlamış, daha sonra Milli Eğitim Bakanlığı personeli ile birlikte   diğer kamu çalışanlarına  ve sivil halka  hizmet  vermeye başlamıştır. Öğretmenevleri sosyal tesis olarak faaliyet göstermektedir. Bulundukları bölgede başta konaklama hizmeti olmak üzere, belli kurallara bağlı olarak her türlü sosyal etkinliklerin yapıldığı yerlerdir. Bafra Öğretmenevi bulunduğu binada 2003 yılında hizmete açılmış olup, günümüze kadar gelmiştir.

Konaklama alanında mevcut odanız ne kadar ve misafirlerinize ayrıcalık tanıdığınız hizmet var mı?

Öğretmenevi bünyesinde konaklama hizmetimiz içerisinde, 46 oda (4 Süit-12 Duble -10 çift kişilik-20 üç kişilik olmak üzere) bulunmaktadır. Bunlarla birlikte, Toplantı Salonları, Düğün Salonu, Lokal, Kütüphane, Restoran ( Pide Salonu), Kafeterya, VİP Salonu bulunmaktadır.

Öğretmenevi müdürü olarak öğretmenevini nasıl değerlendiriyorsunuz?

*Bafra Öğretmenevi müdürlüğünde göreve başladıktan sonra yaklaşık 4 yıllık zaman diliminde kurumun içyapısını tamamen yenileyerek modern bir yapıya kavuşturduk. Bafra’mıza dışarıdan gelen insanların konaklayabileceği 4 yıldızlı otel konseptinde bir tesis meydana getirdik. Bafra Öğretmenevi mevcut yapısı ile ülke genelinde faaliyet gösteren öğretmenevleri içerisinde örnek alınan bir kurum haline geldi. Bizler Öğretmenevi idarecileri ve çalışan personeli olarak amacımız müşteri memnuniyetini esas olarak kurumumuzu en güzel şekilde insanların hizmetine sunmaktır.

Haber/Musa GÜN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.