Dolar 32,3068
Euro 35,0599
Altın 2.307,54
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

ÖNEMLİ OLAN ‘ZİRVEDE KALMAK!..’

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, lig lideri oldukları için mutlu olduklarını ama asıl işlerinin zirvede kalabilmek olduğunu söyledi

ÖNEMLİ OLAN ‘ZİRVEDE KALMAK!..’
REKLAM ALANI
2 Şubat 2023 21:04

Spor Toto 1’inci Lig’in zirvesinde yer alan Samsunspor’da Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, teknik ekibi ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlenen toplantıda, ekibine ve kendisine destek veren tüm Samsunspor camiasına teşekkür eden Eroğlu, henüz bir şey başarmadıklarını ve sezon sonu hedefledikleri şampiyonluğa ulaşmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını ifade etti.

BAŞARI, EKİP ÇALIŞMASIYLA OLUR
Ekip olarak çok uyumlu bir çalışma ortamı yakaladıklarının altını çizen tecrübeli teknik adam, “İşimiz henüz bitmedi aslında yeni başlıyor. Bunun farkındayız. En iyisini yapmak zorundayız. Samsunspor’u sezon sonunda Süper Lig’e taşımak için geri kalan maçların hepsinde başarılı olmak zorundayız. Planlı, programlı çalışıyoruz. Her birim görevini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor. Uyumlu bir şekilde bir ekibiz. Başarıda zaten böyle geliyor. Bu başarı ekip çalışmasıyla elde edilen başarıdır” dedi.

‘ASIL İŞİMİZ ZİRVEDE KALMAK’
Manisa FK ile oynanacak mücadeleyi de değerlendiren Hüseyin Eroğlu, “Manisa FK, play-off’u zorlayan, iyi bir kadroya sahip takım. Bir hoca değişikliği yaşandı. Hoca değişikliği ülkemizde özellikle ilk haftalarda önemli bir etki oluşturuyor. Oyuncular daha farklı motive oluyorlar. Bunun bilincindeyiz. Rakiplere saygı duyuyoruz. Kendimiz gibi oynamak zorundayız. İç-dış saha demeden performans ortaya koymaya çalışıyoruz. İlk devre bir mağlubiyet aldık ama bu geride kaldı. Kolay bir maç olmayacak. Samsunspor her maça kazanmak için çıkar. Yakaladığımız istikrar bizi zirveye kadar getirdi ama asıl işimiz zirvede kalabilmek” diye konuştu.

‘ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ’
Tüm rakiplerin Samsunspor’a karşı daha fazla direnç gösterdiğini vurgulayan Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, “Geldiğimiz günden itibaren zaten bizim rakiplerimiz her maçta bize karşı dirençli oynamaya çalıştı. Şu an bizim için değişen bir şey yok. Her şeyin farkındayız. Evet, şu an lider konumdayız ama daha lig maratonunun 22. haftası. Daha birçok maç var. Şu an hiçbir şey bitmedi. Her maç 3 puan üzerinden oynanıyor. Önemli olan bizim bunun farkında olup, sahaya yansıtmamız. Rakipler evet bundan önce de Samsunspor’a karşı saha içerisinde farklı organizasyon, farklı oyun tarzlarıyla oynamaya çalıştılar. Bu bizim gücümüzden, saha içindeki gücümüzden kaynaklanıyor. Bundan sonra da böyle oynayacaklar. Bunun farkındayız ama genel anlamda ikinci yarılar bu ligde çok zor geçiyor. En alttaki takım zirvedeki takımı yenebiliyor. Bu daha önceki yıllarda yaşandı. Ama bundan sonraki süreçte de tabii ki her türlü sürpriz yaşanabilir. Biz en iyi şekilde bunun farkına varıp çok iyi çalışıp her maça istikrarlı bir şekilde kazanmak için mücadele edeceğiz. Bazen istemediğin sonuç da ortaya çıkabilir ama sezon sonundaki hedefimize ulaşmak için elimizden gelen her şeyi yapmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.