Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C
Çar 29°C

Proje Hızla Devam Ediyor

19 Mayıs Belediyesi, yaz aylarında yoğunluk kazanan düğün organizasyonlarına yönelik 1000 kişilik Kır Düğün Salonu Projesi çalışmalarına hızla devam ediyor.

Proje Hızla Devam Ediyor
REKLAM ALANI
23 Mayıs 2019 11:10

Dereköy Mahallesinde 1500 m2 alan içerisinde Kır Düğün Salonu projesini hayata geçiren 19 Mayıs Belediyesinin projesinin 150 m2 kapalı alanında ise gelin odası, pasta odası, wc’ler ve kafeterya bulunuyor.


Bayram’a Yetişecek
Proje hakkında açıklamalarda bulunan 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ‘’ Her geçen gün 38 mahallesi ile değişen ve gelişen ilçemize yakışır yeni bir düğün salonu daha kazandırarak halkımızın ihtiyacını karşılayacağız. Hemşehrilerimizin daha rahat ve nezih bir ortamda mutluluğa adım atmalarını sağlamak adına ilçemiz Dereköy Mahallesinde bulunan eski Dereköy Kafe olarak bilinen alanı halkımızın talebi doğrultusunda Kır Düğün Salonu olarak yeniden düzenliyoruz. Projemizi Ramazan Bayramı öncesinde tamamlayıp, hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız.’’ dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.