Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 25°C
Çar 22°C

PTT’YE 55 BİN YENİ PERSONEL!

PTT, uzun süredir beklenen istihdam artışı için harekete geçiyor. 55 bin personel alımı planları tekrar gündeme geldi

PTT’YE 55 BİN   YENİ PERSONEL!
REKLAM ALANI
5 Mayıs 2024 17:21

PTT, 2018 yılında duyurduğu 55 bin personel alım hedefine yaklaşırken, bu kez Müşteri Hizmetleri Görevlisi/Asistanı pozisyonları için alım yapacak.

PTT

GENEL ŞARTLARA UYGUN ADAYLAR
PTT personel alımı, genel şartlara uygun adaylar arasından gerçekleştirilecek. Başvuru yapacak adayların Türk vatandaşı olmaları, belirli yaş aralığında bulunmaları, kamu haklarından yasaklı olmamaları gibi kriterler aranacak.

PTT

18 YAŞ SINIRI VE ‘EMEKLİ’ DETAYI
Genel başvuru şartları şu şekilde:

Türk Vatandaşı Olma: PTT’nin yurtdışındaki işyerlerinde istihdam edilecekler hariç olmak üzere Türk vatandaşı olma gerekliliği.
Yaş Sınırları: On sekiz yaşını tamamlamış ve belirli yaş aralığında bulunma.
Suç Kaydı Olmama: Belirli suçlardan mahkûm olmama şartı.
Akıl Hastalığı Bulunmama: Devamlı görev yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmama şartı.
Emeklilik Durumu: Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emekli olmama şartı.

Bu başvuru şartları, PTT’nin istihdam politikaları ve güvenlik standartları çerçevesinde belirlendi. Adayların bu şartlara uygunluğunu dikkatlice değerlendirmesi önem taşıyor.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.