Dolar 32,6067
Euro 34,7737
Altın 2.490,71
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

SALGINA KARŞI SON BAYRAMINIZ OLMASI DİLEĞİYLE

Adalet ve Kalkınma Partisi Bafra İlçe Başkanı Av.İbrahim SEMİZ Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı

SALGINA KARŞI SON BAYRAMINIZ OLMASI DİLEĞİYLE
REKLAM ALANI
11 Mayıs 2021 17:46

Mesajına İsrail’in, Kudüs’te sivil ve savunmasız Filistin halkına yönelik uyguladığı şiddete değinerek başlayan Başkan SEMİZ; “İsrail’in baskıcı politikaları ve ibadet özgürlüğünü engellemeye yönelik girişimleri, Ramazan Bayramı’nın hemen arifesinde vahim bir boyut kazanmıştır. Mukaddes mekân Mescid-i Aksa ve çevresinde, İsrail güvenlik güçleri tarafından gaz, plastik mermi ve ses bombalarıyla gerçekleştirilen menfur saldırılar, bebek ve çocuklar dâhil çok sayıda masum Filistinlinin yaralanmasına sebep olmuştur. Ayrıca, İsrail’in saldırısında 9 çocuk 20 Filistinli yaşamını yitirmiştir. Yaralı sayısı da 95’e yükselmiştir. Yaralılara Allah’tan acil şifalar, Şehit olan kardeşlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum. Müslümanlara ve Mukaddes mekân Mescid-i Aksa’ya yapılan bu zulmü ve hukuk tanımazlığı şiddetle kınıyorum” dedi.

SAYGI SEVGİ VE DAYANIŞMA GÜNÜ

İlçe Başkanı SEMİZ mesajına, bayramların insanlar arasındaki sevgi, saygı, dayanışma ve kaynaşmayı simgelediğini belirterek bu bayramın, salgın gölgesinde kutlanan son bayram olmasını dileyerek devam etti.

Covid-19 salgını ile mücadele tedbirleri kapsamında vatandaşların evlerinde geçireceği ikinci Ramazan Bayramı olduğunu hatırlatan Başkan SEMİZ, bayramın tüm İslam alemi ve insanlık için sağlık, sevgi, barış, kardeşlik ve huzura vesile olması temennisinde bulundu.

GÖNÜLLERİMİZ BAYRAM YERİ

İnsanların en çokta sevdiklerine sarılmayı ve bir arada olmayı özlediğini ifade eden Başkan SEMİZ ifadelerine; “Salgınla mücadelenin devam ettiği bu dönemde, uygulanan tam kapanma süreci etkisini göstermeye başladı. İnşallah devlet-millet el ele vererek bu mücadeleyi hep birlikte kazanacağız. Şimdi sevdiklerimizden uzakta olmanın hüznünü yaşasak da biliyoruz ki alacağımız tedbirlerle yeniden birlikte olacağımız günlere erişeceğiz. Bu bayram, gönüllerimiz bayram yeridir. Sarılamasak da, dokunamasak da kalplerimiz ve dualarımız sevdiklerimizledir. Bu bayramda da teknolojinin imkanlarını kullanarak sevdiklerimizin yanında olduğumuzu gösterebiliriz.” Şeklinde devam etti.

İlçe Başkanı Av.İbrahim SEMİZ mesajını şu ifadelerle sonlandırdı; “Bu bayramın salgın gölgesinde kutlanan son bayram olmasını diliyor, sevgili hemşerilerimin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Salgına karşı maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak daha sağlıklı günler için birlikte çaba gösterelim.” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.