Dolar 32,5571
Euro 34,8682
Altın 2.429,07
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

SAMGİAD’da Onur Öztekin Dönemi

Samsun Genç İş İnsanları Derneği (SAMGİAD) 6. Olağan Genel Kurulu, Sheraton Otel’de gerçekleştirildi.

SAMGİAD’da Onur Öztekin Dönemi
REKLAM ALANI
15 Aralık 2019 14:24 | Son Güncellenme: 15 Aralık 2019 14:28

Öztekin: Derneğimizin sancağını daha da yükseğe getireceğiz

Samsun Genç İş İnsanları Derneği (SAMGİAD) 6. Olağan Genel Kurulu’nda Onur Öztekin başkan seçildi. Öztekin, “Derneğimizin sancağını, her platformda bulunduğu noktadan alıp daha yüksek bir zirveye getireceğiz” dedi.

Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu (TÜGİK) Başkan Vekili Gökhan Korkmaz ve TÜGİK Genel Sekreteri Tanzer Polat Yılmaz, STK temsilcileri ve SAMGİAD üyelerinin katıldığı genel kurulda İlker Kaplan ile başkanlık için yarışan Onur Öztekin, seçimi kazanarak derneğin 6. dönem başkanı seçildi.

EFSANE BAŞKAN GÖMEÇ VEDA ETTİ
Genel kurul toplantısında veda konuşması yapan başkan Savaş Gömeç, 3 buçuk yıldır çok çalıştıklarını belirterek, “Bu ülkenin zor zamanlarında, yönetim kurulumuzla birlikte üretebileceğimiz en üst seviyede katma değer üreterek Samsun için birçok çalışma yaptık. Tüm hayatıma, neler kattığını ve daha neler katacağını bilmediğim çıktığım bu yolda o kadar güzel aşamalar kaydettim. Yorgunluklar, mutluluklar, kavgalar ve gürültüler var ama neticede geldiğimiz noktada kendi şahsım adına çok memnun ve mutluyum. Bugüne kadar SAMGİAD’ın gelişimine ve değişimine, Samsun’a değer katan bu derneğin varoluşundan bugüne kadar olan herkese çok teşekkür ediyorum. İnanılmaz bir 3 yıl 5 aylık dönemden geçtik. Biz o var, bu var diye düşünmeden, bu kadar zorlu geçirdiğimiz zaman diliminde yönetim kurulumla beraber ve değerli üye arkadaşlarımızla birlikte üretebileceğimiz en üst seviyede katma değer üreterek bu gördüğünüz çalışmaları yaptık. Yanımda olan herkese teşekkür ederim. Kırdıklarım olduysa da onlardan özür dilerim. Hakkınızı helal edin” dedi.
Karadeniz Genç İş Adamları Federasyonu (KARGİF) Başkanı Levent Özden ise Samsun için çalıştıklarını ve Samsun’a hizmet vermeye devam edeceklerini belirtti. TÜGİK Başkan Vekili Gökhan Korkmaz ve TÜGİK Genel Sekreteri Tanzer Polat Yılmaz da birer selamlama konuşması yaptı.

PLAKET TÖRENİ
Konuşmaların ardından faaliyet, denetim ve disiplin kurulları raporları okunarak ibra edildi. Ardından Başkan Savaş Gömeç yönetim kurulu üyelerine birer teşekkür plaketi verdi. Yönetim kurulu adına Uğur Gökçe de Başkan Gömeç’e teşekkür plaketi verdi.

DERNEĞİN İSMİ DEĞİŞTİ
Genel kurulda Samsun Genç İş Adamları Derneği’nin ismi Samsun Genç İş İnsanları Derneği olarak değişirken, derneğin kısa adının SAMGİAD olarak kalması kararı alındı.
Genel kurulda yapılan seçimlerde 110 üye oy kullanırken, İlker Kaplan 29, Onur Öztekin 78 oy aldı. Onur Öztekin bu sonuçla SAMGİAD 6. dönem başkanı seçildi.

BÜYÜK BİR AİLEYİZ
Seçimin ardından bir değerlendirme yapan yeni Başkan Onur Öztekin, SAMGİAD’ın büyük bir aile olduğunu kaydederek, ”Öncelikle ben bütün SAMGİAD ailesine teşekkür ediyorum. Burada bugün kazanın SAMGİAD ve dostluk olduğunu hep beraber gösterdik. Biz gerçekten çok büyük bir aileyiz. Nasıl seçim yapılır bunu da göstermiş olduk. Arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İlker kardeşimizi de tebrik ediyorum” diye konuştu.

ÖZTEKİN’DEN SAMGİAD’A DEĞER KATACAK BİRÇOK PROJE
SAMGİAD ve Samsun için birçok projesi olduğunu belirten Öztekin, “Samsun’a ve bu bölgenin insanına dokunabilmek, geleceğimiz olan gençlerimizin refah seviyesi yükseltilmesi, gençlere daha yaşanılabilir bir şehir ve bir ülke bırakmak için her platformda sorumluluk almaktan geri durmayacağız. Bugünden itibaren derneğimizin sancağını, her platformda bulunduğu noktadan alıp daha yüksek bir zirveye getireceğiz. Katılımcı bir anlayış, kucaklayıcı bir duruş, ötekileştirmeyen bir yaklaşım sergileyeceğiz. Birliğimizden, beraberliğimizden ve kardeşliğimizden asla ödün vermeyeceğiz. İnteraktif bir anlayışı sahaya yansıtacağız. ‘Gelecek Biziz’ diyor ve bu yapıyı daha güçlü yarınlara taşıyacağımıza söz veriyoruz. Bu anlamda pek çok projemiz var. Daha çok ailelerle bir arada olduğumuz, daha çok iş dünyası ile bir arada olduğumuz ve daha çok üyelerimize katma değer sağlayacağımız projelerimizi hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.

İŞTE YENİ YÖNETİM KURULU
SAMGİAD Başkanı seçilen Onur Öztekin’in yönetiminde ise şu isimler yer aldı,
Abdulkadir Köstek, Aytekin Demir, Berk Bariboğlu, Buğra Çolak, Bülent Cantaş, Muhammet Kaya, Mustafa Demir, Mustafa Kar, Sinan Alaçamlı, Talat Gevez, Uğur Burak Özata ve Yıldıray Sandıkçı.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.