Dolar 32,3766
Euro 35,0173
Altın 2.325,42
BİST 9.092,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Samsun Valisi’den uyarı: Bu akşam çok kritik!..

Samsun Valisi İbrahim Şahin, “Bu akşam sabahtan akşama kadar nöbet tutacağız. Çünkü çok kritik” dedi

Samsun Valisi’den uyarı: Bu akşam çok kritik!..
REKLAM ALANI
16 Temmuz 2016 19:15

Samsun Valisi İbrahim Şahin, vatandaşlardan bu akşam saat 17.00’dan itibaren bayraklarını alıp meydanlara gelmesini isteyerek “Biz de kamu görevlileri, emniyeti, jandarması MİT’i, savcılığı yani adliyedeki arkadaşlarımızla beraber meydanda olacağız. Sabaha kadar meydanda nöbet tutucağız hepimiz. Zaten bu akşam kritik bir akşam. Bu akşamı aştıktan sonra inşallah ülke normal bir hayata dönecek” dedi.

‘AHLAKSIZLAR, NAMUSSUZLAR!..’

Türk Silahlı Kuvvetleri’nde bir grubun yaptığı darbe girişimi ile yaşanan olaylarda şehit düşenlere Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifalar dileyen Vali Şahin, “İnşallah bu ülke bu safrasından, bu ahlaksızlıklardan bu namussuzlar kurtulur. Her işte bir hayır vardır Anadolu’nun deyimiyle. Belki çok zor olan bir ayaklamayı farkında olmadan kendi elleriyle yapmış oldular. Tabi bunlar bir şekilde devreden çıkacak bu ülke hem demokratikleşme açısından hem özgürlükler açısından hem ekonomik açıdan gelişmiş ülkeler seviyesine çıkacak. Ben dün akşam özeli itibariyle Samsun halkına çok teşekkür ediyorum. Gerçekten gözlerimiz yaşardı. Herkes bayrağını aldı. Adeta yollar kitlendi. Çok olgun bir şekilde herkes meydanlara doluştu. Sabaha kadar kaldılar” diye konuştu.

‘EĞER BU AKŞAMI AŞARSAK…’

Bugün akşam 17.00’dan itibaren vatandaşların tekrar bayraklarını alıp meydanlara gelmesini isteyen Vali İbrahim Şahin, şunları söyledi: “Sayın Cumhurbaşkanımızın da talebi telkini bu doğrultuda, Sayın Başbakanım zaten en son basın açıklamasında bunu vurguladı. Biz de kamu görevlileri, emniyeti, jandarması, MİT’i, savcılığı yani adliyedeki arkadaşlarımızla beraber meydanda olacağız. Akşam sabaha kadar meydanda nöbet tutucağız hepimiz. Zaten bu akşam kritik bir akşam. Bu akşamı aştıktan sonra inşallah ülke normal bir hayata dönecek. Ama kabullenemediğimiz bir şey yani bunu bir Türkiye’nin, Türklerin en kötü düşmanı bile olsa yapmayacak bir tarzda, ülkeye, ülke insanına, meclise çok kutsal gördüğümüz yerlere saldırılar gördü. Bu beynini, kafasını satmış kansız vicdansız insanlarda inşallah bir daha buralarda asla yer bulamayacaklar.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.