Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Samsun’a 150 yataklı yeni hastane

Büyük Anadolu Hastaneleri, yeni hastane binasını tanıttı

Samsun’a 150 yataklı yeni hastane
REKLAM ALANI
24 Temmuz 2019 17:56

“Sağlık Kenti Samsun”, 150 yataklı son teknoloji ile donatılmış özel bir hastaneye daha kavuşuyor.
Büyük Anadolu Hastanelerinin 150 yataklı yeni hastane binasının tanıtımı yapıldı. Samsun’un ilk özel hastanesi olma özelliğini taşıyan Büyük Anadolu Hastaneleri, İstiklal Caddesi’nde bulunan hastanesini, İstasyon Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerindeki yeni hizmet binasına taşıdı. İlk lansmanı bugün yapılan hastanede sağlık hizmeti, 23 yıllık tecrübe ve son teknoloji ile vatandaşlara verilmeye devam edilecek.

Lansmanda açılış konuşmasını yapan Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Fatih Esen, “Büyük emekler sonucu açtığımız yeni hizmet binamızda olmak, bizi hem heyecanlandırıp hem de gururlandırıyor. Bugün ayrıca 24 Temmuz Basın Bayramı’nda bize destek veren basın çalışanlarına da teşekkür ediyoruz. Yeni hizmet binamızın Samsun’a ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yeni hizmet binasıyla birlikte vatandaşlara daha iyi hizmet vereceklerinin altını çizen Büyük Anadolu Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Yakup Yönten, “Şu anda ruhsatımızın Samsun tarafı bitti. İnşallah birkaç gün içerisinde de bakanlıktan yazı gelecek ve faaliyetimize başlayacağız. Samsun’un ilk özel hastanesi olma özelliğini taşıyoruz. Türkiye’de de 3’üncü sırada yer alıyoruz. Çiftlik hastanemizin ruhsatını buraya taşıyoruz. Meydan hastanemiz faaliyetlerine devam edecek. Burası ve meydan hastanemiz toplamda 200 yataklı, 9 ameliyat salonlu, 16 bin m2 efektif kullanılabilir kapalı alan, 60 ekip kadrosu ve 700 çalışanıyla birlikte hizmet verecek. Biz şu anda yıllık 300 bin hastaya ayakta hizmet veriyoruz. Yıllık yine 10 bin ameliyata imza atıyoruz. Son 5 yılda geliştirdiğimiz uluslararası hasta sağlık turizmi ile de 81 ilden ve 28 ülkeden hastalarımız geliyor” diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından yeni hastane binası gezildi, basın mensuplarına hastane ve bölümler hakkında bilgiler verildi.
Samsun Büyük Anadolu Hastanelerinin İstasyon Mahallesi’ndeki yeni hizmet binası Sağlık Bakanlığından gelecek yazının ardından yakın zamanda hizmete başlayacak.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.