Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 19°C
Per 21°C

‘SAMSUN’A YENİ STAT YAPABİLİRİM!..’

Samsun’da sel felaketi sonrası stadyumun durumunu görünce çok üzüldüğünü belirten Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, “İçim acıdı. Samsun’a yakışır bir stat yapabilirim” dedi

‘SAMSUN’A YENİ   STAT YAPABİLİRİM!..’
REKLAM ALANI
10 Eylül 2023 19:56

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Haber Global’in konuğu oldu. Kontra YouTube kanalında Haber Global Spor Editörü Ata Selçuk’un sorularını yanıtlayan Yıldırım, gündemdeki konulara ilişkin çok özel açıklamalar yaptı.

Samsun'a yakışır bir stat yapabilirim

Haber Global’a konuk olan Yüksel Yıldırım, Samsunspor’u Türkiye’nin ilk 5, ilk 6, ilk 7 takımından biri yapmak istediğini vurguladı.

‘STADIN DURUMUNU GÖRÜNCE ÜZÜLDÜM’
Samsun’un bir numaralı markasının Samsunspor olduğunu dile getiren Yıldırım, “Stadın son durumunu görünce, sel felaketinde yaşananları görünce çok üzüldüm. Samsun’a yakışır bir stat yapabilirim. İlk defa söylüyorum bunu. Pazar günü içim acıdı. Taraftarıma sahip çıkmak istiyorum” ifadelerine yer verdi.

‘FIFA CEZA VERDİ, YASAK GELEBİLİR’
Samsunspor’a transfer yasağı gelip gelmediği yönündeki tartışmalara son veren Başkan Yıldırım, “Novikovas davasından dolayı FIFA bize ceza verdi. Haklı olan biziz. Davayı CAS’a taşıdık. Kazanırsak yasak olmayacak. Yasak gelebilir. 2 dönem bana yasak gelsin ya, ne olacak? Zaten ben 2-3 yıllık kontratlara imza atıyorum, iyi bir kadro kuruyorum. Gerekeni yaptık, bu kurduğum kadro beni 2-3 yıl götürür” diye konuştu.

‘MARCO GRÜLL BİZE GELİYORDU…’
Başkan Yüksel Yıldırım, taraftarların takımda görmeyi çok istediği Marco Grüll transferiyle de ilgili detay verdi, oyuncunun Fiorentina’yı tercih ettiğini açıkladı:

“Marco Grüll’ü çok istedik, tam alıyorduk. Oyuncu tamam dedi. Anlaşmak üzereyken Fiorentina, Rapid Wien maçında oyuncuyu beğenmiş ve ikna etmiş. Fiorentina’nın devreye girmesiyle oyuncu oraya gitmek istedi, o yüzden transfer tamamlanamadı.”

Samsun'a yakışır bir stat yapabilirim

‘ÇİLEK TRANSFER SISSOKO’YDU’
Yüksel Yıldırım, çilek transfer konusuyla ilgili de açıklama yaptı. Samsunspor’un kapısından dönen yıldız ismi ilk kez açıklayan Yıldırım, “İlk defa açıklıyorum, Türkiye’de kimse bilmiyor. Ben Moussa Sissoko’yla anlaşmıştım. 2+1 yıllık sözleşmeyle getiriyorduk. Sonrasında Flavien Tait ismi çıktı. Damien Comolli’yle görüştüm. ‘Kesinlikle Tait’ dedi. Biz de onu tercih ettik” dedi.

UMUT MERAŞ’A EKMEK KAPISI
Yüksel Yıldırım ayrıca bir kanat ve bir 6 numara almak istediklerini ancak takımdan birilerini yollamaları gerektiğini söyledi. Beşiktaş’ın milli sol beki Umut Meraş’ı istediklerini de belirten Yıldırım, “Umut Meraş için Beşiktaş’la aramızda maddi olarak ufak bir fark var. Beşiktaş taraftarı istemiyor, çocuk sahaya çıktığında bildiğini unutuyor. Oyuncunun geleceği bitiriliyor. Biz bir oyuncuya ekmek kapısı olmak istiyoruz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.