Dolar 32,5975
Euro 34,7931
Altın 2.498,37
BİST 9.439,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Samsun’da Öğretmenler Günü ANLAMLI KLİP

Samsun’da Terme Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında yayınladığı duygusal klip ile büyük beğeni topladı. Filmde, pandemi döneminde büyük görev üstlenen öğretmenlere ve ailelere değinildi

Samsun’da Öğretmenler Günü  ANLAMLI KLİP
REKLAM ALANI
24 Kasım 2020 16:00 | Son Güncellenme: 24 Kasım 2020 16:03

Samsun’da Terme Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenlere duygusal bir klip ile sürpriz yaptı. Sosyal medya üzerinden yayınlanan klibin çekimleri, ilçeye bağlı Bafracalı Mahallesi’nde birleştirilmiş sınıf olarak faaliyet gösteren ilkokulda yapıldı.

BAŞKAN, ÖĞRETMENİYLE BULUŞTU
Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç da İlkokul öğretmeni Berguzar Kalkan ile birlikte klipte bir araya gelerek, “Sen çok yaşa öğretmenim” dedi. Öğretmenlere böyle bir hediye vermek istediklerini ifade eden Başkan Kılıç, “Büyük fedakârlık ve özveri göstererek, geleceğimizin teminatı olan sevgili yavrularımızı yetiştiren, vatan ve millet sevgisini öğreten, çağın gerektirdiği bilgi düzeyine ulaştıran öğretmenlerimize armağan edilen bu anlamlı günü idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Biz de belediye olarak öğretmenlerimize böyle bir klip hazırlayarak, onların yanında olduğumuzu hatırlatmak istedik. Pandemi sürecinde uzaktan eğitim için büyük gayret gösteren öğretmenlerimize böyle teşekkür etmek istedik” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.