Dolar 32,5884
Euro 34,8559
Altın 2.505,24
BİST 9.679,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

SAMSUNSPOR ‘A DESTEK OLALIM, KÖSTEK DEĞİL!

Oktay ZERRİN’in kaleminden..

SAMSUNSPOR ‘A DESTEK OLALIM, KÖSTEK DEĞİL!
REKLAM ALANI
23 Eylül 2019 18:01

Tarsus İdman yurdu ile oynadığımız maç sonrası bazı köşe yazarlarımızın yazılarında her ne kadar 5- 0 maçı kazandıysak da; maçın skor yönünden iyi ama genelde oynanan oyunun tam anlamda iyi olmadığı gibi yorum ve düşüncelere rastladım.
Doğrudur; haklı olabilirler yazar arkadaşlarımız fakat daha dün yâni geçmişten bugüne kadar, geldiğimiz noktayı ve verilen mücadeleyi de unutmasınlar.
Yılport Samsunspor; mutlaka bu sezon, bu yıl özlenen sonuçlara ve yeni güzel hedeflere yürümeyecek; adeta koşacaktır! Zaten başka bir alternatif de bizi mutlu etmez. Samsunspor; iyi de oynasa, kötü de oynasa bizim Samsunspor’umuzdur.
Onu kırmaya, gücendirmeye, moral ve motivasyonunu öyle 2 maçta, üç maçta kırmaya, gönül koyup küstürmeye ve başarıya giden yolda başarısız kılmaya fırsat vermemeliyiz.
Aksine; varsa hataları ki mutlaka vardır; bunu yapıcı yollarla, üslûbumuza dikkat ederek, kaş yaparken göz çıkarmadan yapmaya dikkat etmeliyiz.
Ne oldu ki? 3 maç sonunda kümede mi kaldık? Ligden mi düştük? Nedir bu gereksiz telâş ve panik? Niçin bu olumsuz tablo? Lütfen biraz yapıcı olalım. Başka Samsunspor yok! Biz kendi içimizde bu takıma, yönetime, futbolcularımıza ve hocalarımıza güven duymazsak; eler mi bize sahip çıkıp güven duyacak?
Takım bir beraberlik 3 galibiyet ile 10 puanla; 12 puanlı Manisa’nın ardından 2. sıraya yükselmişken; oynanan futbol pek memnun etmese de bu takıma her zaman taze kan değerindeki spor yazarlarımıza, taraftarlarımıza, hocamıza ve yönetime çok önemli sahiplenme ve destek olma gibi bir durum ortaya çıkıyor!
Yâni arkadaş; sen, ben, bizler, bu şehir, bu basın bu takıma sahip çıkmaz ve elinin ve dilinin tersiyle takımı dışlarsak, her zaman moral ve motivasyonunu yüksek tutması gerekirken, yerden yere vurursak, o takım değil şampiyon olmak; adeta bu moralsizlik ile kümede bile zor kalır!
O halde hemen öyle 3 maçta dört maçta gemileri yakmayalım, köprüleri atmayalım, yıkmayalım! Bu takım; bu günlere öyle kolay gelmedi. Sağ olsun Yüksel Yıldırım ve İsmail Uyanık beylerin takıma, kulübe ve bu şehre sahip çıkmalarıyla, şirketleşmeyle, borçları ödemekle ve daha birçok sebeplerden dolayı, olağanüstü bir ayakta kalış, varoluş mücadelesi verdi ve bunu da asla, hiç unutmayalım.
Haftaya Afyon maçı için Samsuspor’a şimdiden yüksek moral aşılayalım ki; bir kazaya uğramayalım! Samsunspor, iyi yoldadır ve bu yolu daha da güvenli, berrak, engelsiz yapabilmenin onurlu ve gururlu mücadelesi için, son damlasına kadar terini dökmeyi bir vazife bilir, bilecektir, bilmelidir ‘
Saygılarımla.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.