Dolar 32,2897
Euro 35,0600
Altın 2.474,24
BİST 10.496,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C

SAMSUNSPOR AYAKTA!

Samsunspor’un cumartesi günü sahasında oynayacağı Trabzonspor A.Ş. karşılaşmasına MHK tarafından atanan hakem Abdulkadir Bitigen’e camiadan büyük tepki var

SAMSUNSPOR AYAKTA!
REKLAM ALANI
2 Mayıs 2024 17:30

Samsunspor’un cumartesi günü sahasında oynayacağı Trabzonspor A.Ş. karşılaşmasına MHK tarafından atanan hakem Abdulkadir Bitigen tartışmalara neden oldu. Kırmızı-Beyazlı camia ve taraftarlar bu skandal atamaya sosyal medyadan büyük tepki gösterdi.

UNUTULMAZ BOLUSPOR MAÇI
2018’de Samsunspor’un Boluspor ile oynadığı karşılaşmada hakem Abdulkadir Bitigen’in Samaras’ın girdiği pozisyonda kaleci tarafından cezası sahası içerisinde düşürülmesine rağmen penaltıyı vermemesi Kırmızı-Beyazlı taraftarları çileden çıkarmıştı.

TBMM GÜNDEMİNE TAŞINMIŞTI
2021 yılında Yılport Samsunspor’un play-off müsabakalarının ilki olan Altınordu maçına hakem olarak atanan Abdüykadir Bitigen’i İYİ Parti Samsun Milletvekili Erhan Usta Meclis’e taşımış, “Abdulkadir Bitigen Samsunlu ve Samsunsporluların çok yakından tanıdığı bir isimdir. Samsunspor’un, 2 puan farkla, TFF 1. Lig’den 2. Lige düştüğü 2017-2018 sezonunun son haftalarında oynanan Samsunspor-Boluspor müsabakasını yönetmiş ve Samsunspor’un bariz 2 penaltısını vermeyerek, koca bir şehrin ve kulübün kaderiyle oynamıştır. Böylesine kritik bir müsabakada Abdulkadir Bitigen’in görevlendirilmesi mücadeleye gölge düşürmüştür” ifadelerini kullanmıştı.

EN SON BEŞİKTAŞ MAÇINI YÖNETTİ
Çaykur Rizespor maçında da Abdülkadir Bitigen’in benzer kararlara imza atmasının ardından son olarak, Samsunspor’un Beşiktaş ile oynadığı karşılaşmaya da Abdulkadir Bitigen atanınca Samsunspor Kulübü, “Geçmişte oynadığımız müsabakalarda ne yazık ki sürekli olarak aleyhimize verdiği hatalı kararlar ile kamuoyunun büyük tepkisini çeken hakem Abdulkadir Bitigen’in, Beşiktaş ile oynayacağımız karşılaşmada görev alması kaygı vericidir” sözleriyle tepki göstererek TFF’ye çağrıda bulunmuştu.

CAMİADA BÜYÜK ÖFKE
Abdülkadir Bitigin şimdi de, cumartesi akşamı Samsun 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak Samsunspor – Trabzonspor arasındaki Karadeniz derbisine atandı. Bu atama camiada büyük öfkeye yol açtı. Özellikle taraftarlar sosyal medya hesaplarından bu atamaya sert tepki gösterdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.