Dolar 32,2622
Euro 34,6893
Altın 2.403,75
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 20°C

Samsunspor bu badireyi atlatır!

Oktay ZERRİN’in kaleminden..

Samsunspor bu badireyi atlatır!
REKLAM ALANI
18 Ekim 2019 14:37

Son günlerde, son haftalarda kaçan goller ve galibiyetlere rağmen; bu takım yine de namağlup olarak zirve mücadelesi veriyorsa, tüm kırgınlıkları ve olumsuz, negatif düşünceleri bir kenara atmamız gerekiyor!
Bu takım; bu günlere öyle kolay gelmedi ve bunu en iyi o günleri yaşayanlar bilir. Dışardan, hariçten gazel okumakla bu takıma ancak destek değil; köstek olmuş oluruz ki; bu da her hâlükârda, zirve peşinde olan bir takımı yaralar ve olumsuz kanalize eder!
O halde; özellikle biz Basın mensuplarına, spor köşe yazarlarına düşen görev; Samsunspor’a her yönden sahip çıkmak, takımı benimsemek, bu takımın Samsun iline ait bir takım olduğu fikrini; ilden; il sınırları dışına kadar güzel, noksansız taşımak olmalıdır.
Yoksa her maç sonrası, iyi maçlara iyi, başarısız maçlarında kötü diyerek; bir takımı içten yaralama ve kan kaybına yol açmak bizlere hiç yakışmaz. Elbette takımın olumsuz yönlerini, hatalarını da yazacağız ancak kaş yapacağız diye göz çıkartırsak, bunun adı asla yapıcılık olmaz!
Yılport Samsunspor sadece İsmail Uyanık ve şirket CEO’ su Yüksel Yıldırım ile başarıya ulaşamaz. Takım; taraftarları ile yönetimi ile teknik direktörü ve hocaları ile hatta at yapının da sahiplenilmesi ile takım olma özelliğiyle başarıya odaklanabilir!
Yeter ki; biz bundan sonraki maçlarımızı kazanalım, içerde mağlup olmayalım hatta beraberliklere de sebebiyet vermeyelim ve tabi ki lider Manisa’nın da yapacağı maçlarda beraberlikler, yenilgiler almasını bekleyelim.
Bu ligin altından da çok sular akar, akacaktır da. Yeter ki; biz kendi içimizdeki olumsuzluklarımızı olumlu yöne kanalize edelim.
Daha çok maçımız var. Rakiplerimizin de var tabi ki ve lig her türlü sonuca gebe! Biz, biz olalım, birlik ve beraberlik içeresinde olalım; gerisi kolay.
Bu vesileyle, inşallah play-off’suz ve doğrudan bu sezon 1. Lig’ e yükseliriz. Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah.
Saygılarımla.
Oktay ZERRİN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.