Dolar 32,5453
Euro 34,9629
Altın 2.424,97
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

SAMSUNSPOR’UN GÖZÜ TRABZONSPOR’DA!

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Türkiye Kupası maçında karşılaşacakları Trabzonspor’dan TFF 1’inci Lig’deki rekabete kadar birçok konuda önemli açıklamalar yaptı

SAMSUNSPOR’UN GÖZÜ TRABZONSPOR’DA!
REKLAM ALANI
18 Aralık 2022 18:55

Samsunspor’da göreve geldikten sonra yaşanan tüm zorluklara rağmen büyük bir değişim başaran teknik direktör Hüseyin Eroğlu, ekibini Süper Lig’in en güçlü adaylarından bir konumuna taşıdı. Hüseyin Eroğlu Ajansspor’a özel açıklamalarda bulundu.

SAKAT VE CEZALILARA RAĞMEN
Eroğlu, Samsunspor’un sakat futbolcuları için, “Fofana gibi bir yıldızımızın yanı sıra Yusuf, Osman ve Mücahit’in sakatlıkları nedeniyle uzun süre forma giymediği, Tonque’nin ise üç maç kart cezası aldığı bir periyotta en son genç yetenek Muhammet Ali Özbaskıcı’nın da ayağının kırılmasına rağmen takımı yarışın içerisinde tuttuk” değerlendirmesinde bulundu.

‘GÜL BAHÇESİNDE YÜRÜMÜYORUZ’
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri ve taraftara verdikleri destek için teşekkür eden Eroğlu, “Çok zorlu ve kritik bir dönemi maç başına 1.8 puanla geçerek avantajı yakaladık. Gül bahçesi olan bir yolda yürümüyoruz. Ama engellere değil hedefimize odaklandık” dedi.

‘SAMSUNSPOR’UN BAHANESİ OLAMAZ’
Samsunspor Teknik Direktörü konuşmasına şöyle devam etti:

“Bu, tek maçla gerçekleşecek veya sona erecek bir hedef değil, aksine tamamen bir süreç yönetimi. Samsunspor’un hiç bir bahanesi olamaz. Sezon sonunda şampiyonluk kupası mutlaka bu kente gelecek, yeter ki süreci kenetlenerek yönetelim.”

‘TRABZONSPOR MAÇI ÇOK ÖNEMLİ’
Hafta içinde Trabzonspor ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçına da değinen Eroğlu “Birlikte oynadığımız her maç bizi bir adım daha ileriye taşıyor. Trabzonspor maçına da bu gözle bakıyorum. Bir yandan kupadaki yolumuza devam etmek, diğer yandan nefesimizi lig maratonuna göre ayarlamak durumundayız. Trabzonspor karşılaşması, kentsel rekabetin yanı sıra zorluk derecesi yüksek maç oynama eksikliğimizin giderilmesi açısından da büyük önem taşıyor” diye konuştu.

KUPA MAÇINDA 4 EKSİK
Samsunspor’da Muhammet, Yunus Emre, Yusuf Abdioğlu ve Ali Ülgen’in kupa ve Adanaspor lig maçlarında sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Samsunspor, TFF 1’inci Lig’de 17 maçta topladığı 29 puanla 3. sırada bulunuyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.