Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

SİL BAŞTAN!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde trafik akışını rahatlatmak için Atatürk Bulvarı’nda kazıdığı yolu baştan sona yenileyerek asfaltlıyor

SİL BAŞTAN!
REKLAM ALANI
21 Temmuz 2022 14:37

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin önemli güzergahlarının başında gelen ve araç trafiğinin yoğun olarak yaşandığı Atatürk Bulvarı üzerinde Karayolları Bölge Müdürlüğü ile Belediye Evleri Kavşağı arasındaki bozuk olan yol, kazınarak yeniden yapılıyor.

18 KİLOMETRELİK YOL
TEKNOFEST 2022 hazırlıkları kapsamında yürütülen çalışmalarda ulaşımın rahatlaması ve sağlıklı bir araç sürüşü için ekipler titizlikle hareket ediyor. Kademeli olarak yürütülen çalışmalar kapsamında ilk olarak Belediye Evleri Kavşağı ile Kefeli Kavşağı arasındaki 1000 metrelik yol asfaltlandı. Çalışmada 1750 ton asfalt kullanıldı. Atatürk Bulvarı’nda toplam uzunluğu gidiş-geliş 18 kilometrelik yol, belirli aralıklarla baştan sona yenilecek.

KILIÇDEDE’DEN ÇARŞAMBA KAVŞAĞINA
Ekipler, bugün Kılıçdede Kavşağı ile Belediye Evleri Kavşağı arasındaki asfaltlama çalışması nedeniyle yolu trafiğe geçici bir süreyle kapattı. Bafra istikametinden gelen araçlar, Kılıçdede Kavşağı’ndan Çarşamba Caddesi üzerine yönlendirildi.

BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ 24 SAAT İŞ BAŞINDA
Samsun Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanı Ahmet Bayır, şehir merkezindeki yol asfaltlamalarında trafiğin etkilenmemesi ve vatandaşlara rahatsızlık vermemesi için çalışmaların sabah 7’den gece saatlerine kadar devam ettiğini söyledi. Bayır, ekiplerin vardiya halinde çalışarak çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını sözlerine ekledi.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.