Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

TSO BAŞKANINDAN ÖNEMLİ UYARI!

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu “Vergi gelirlerinin zamanında ve sağlıklı toplanması çok büyük bir önem arz ediyor” dedi

TSO BAŞKANINDAN ÖNEMLİ UYARI!
REKLAM ALANI
5 Mart 2024 18:55

Samsun Vergi Dairesi Başkanı Metin Uzun ve beraberindeki Grup Müdürleri Fatih Polat, Serkan Baydemir ve Coşkun Çakır, 35’inci Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’nu ziyaret etti.

VERGİ HAFTASI KUTLAMASI
Vergi Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette, Samsun TSO Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu. Karşılıklı istişarede bulunulan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Murzioğlu, Samsun Vergi Dairesi Başkanı Metin Uzun nezdinde tüm kurum çalışanlarının Vergi Haftası’nı kutladı.

KAYIT DIŞI EKONOMİYLE MÜCADELE
Ziyarette konuşan, Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, “Devletin ihtiyaç duyduğu gelir kaynaklarının sağlamasında önemli kalemlerden birisi toplanan vergilerdir. Hem kalkınma hem de kamu hizmetlerinin sunulması konusunda vergi gelirlerinin zamanında ve sağlıklı toplanması çok büyük bir önem arz ediyor. Onun için toplumun tüm kesiminde hep birlikte vergi bilincini geliştirmemiz lazım. Biliyoruz ki; ödenen vergiler hizmet olarak tekrar bize geri dönüyor. Bunun bilincinde ve hassasiyetinde olmalıyız. Her vatandaşın adaletli bir şekilde vergisini ödemesi ve devletin sunduğu kolaylıklardan faydalanması gerekli. Ama, vergilendirilmeyen kazancın da mutlaka hep birlikte karşısında olmalıyız. Öncelikle kayıt dışı ekonomiyle mücadele etmek ve kayıt dışılığın azaltılması adına hep birlikte çaba harcamalıyız” ifadelerini kullandı.

BİR VATANDAŞLIK GÖREVİ
Yürüttükleri çalışmalarla ilgili bilgi veren Samsun Vergi Dairesi Başkanı Metin Uzun ise, “Bu yıl 35’inci Vergi Haftası’nı kutluyoruz. Hafta dolayısıyla vergi bilincini oluşturmak, toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesini sağlamak adına bir dizi ziyaret ve etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Bu vesileyle de sizleri ziyaret etmek istedik. Samsun’un kanaat önderi bir sivil toplum kuruluşu olarak Samsun TSO bizler için çok önemli. Biz, Samsun’da herkesle bir bütünüz. Samsun’un en büyük vergi mükellefleri de sizin üyeniz. Yapabileceklerimiz konusunda sonuna kadar iş adamlarımızın yanında olduğumuzun herkes tarafından bilinmesini istiyorum. Vergi hepimiz için. Vergi dairesi de herkesin. Sizlerin üyelerinden toplanan vergiler sayesinde Samsunumuza ve ülkemize değer kazandırıyoruz. Vergi bir vatandaşlık görevi” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.