Dolar 32,5956
Euro 34,6946
Altın 2.513,05
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Tuncay Yurduseven Partililerle Buluştu

AK Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Tuncay Yurduseven, Bafra Öğretmenevinde düzenlenen yemekte partililerle ve delegelerle bir araya geldi.

Tuncay Yurduseven Partililerle Buluştu
REKLAM ALANI
15 Kasım 2018 14:46

AK Parti Bafra Belediye Başkanlığı için Pazar günü yapılacak olan temayül yoklaması öncesi AK Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Tuncay Yurduseven, Bafra Öğretmenevinde düzenlenen yemekte partililerle ve delegelerle bir araya gelerek, Bafra Belediye Başkanlığına aday olmasının sebeplerinden bahsederek, yapacağı projelerden bahsetti.

“HEDEFİMİZ YÜZDE 67 ÜZERİNDE ALMAK”

Program yemek yenildikten sonra AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz’in konuşmasıyla başladı. Semiz, amaçlarının oy oranını daha yukarıya çıkartmak olduğunu vurgulayarak şu ifadeleri kullandı. ” Bafra’da yerel seçimlerde yapılan anketlere göre her hâlükârda Bafra Belediye Başkanlığını kazanıyoruz. Fakat bizim amacımız, daha önceki toplantılarda söylediğim gibi oyumuzu en yükseğe çıkartmak. Yani genel seçimlerde alınan yüzde 67 oy oranının üzerine çıkartmak. Ve Bafra’da bu oy oranıyla AK Parti Bafra belediyesini kazanmak. Bizim düşük oyla Belediyeyi kazandığımızda o zaman diyecekler ki “AK Parti oy kaybediyor, Ak Parti zayıfladı” hem yurt içinde, hem yurt dışında darbe yapanlar bunlarla övünecekler. Bizde bunları engellemek için hedefimiz yüzde 67’nin üzerinde bir oy oranıyla Bafra Belediyesini kazanmak” dedi.

“BAFRA’MIZ İÇİN SAHAYA ÇIKTIK”

AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz’in konuşmasının ardından, AK Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Tuncay Yurduseven konuştu. Yurduseven, 17 yıldır AK Partinin içinde olduğunu belirterek konuşmasına şu şekilde devam etti. “Yaklaşık 17 yıldır AK Parti hizmetlerim içerisinde, teşkilatın dışında olan yaklaşık bir ay boşluğumuz var. O bir ay da şu an aday adaylığı sürecindeyim. Bu koşullarda da yine AK Parti teşkilatı içerisinde sahadayım. İlçe Başkanlığı yaptığım dönemde toplumun her kesimiyle diyalog imkanım oldu. Çünkü iktidar partisinin İlçe Başkanı olmak bunu gerektiriyor. Siyasetteki bu tecrübemizle de Bafra halkı için gönülden Bafra Belediyesine Aday Adayı oldum. Sizlerin destekleriyle de yerel seçimlerde Bafra’mız için sahaya çıktık. Belki kulvar farklı bir kulvar. Fakat bizim niyetimiz orada da hemşehrilerimize hizmetti, burada da hizmet olacak. Niyetimizde, düşüncemizde bir değişiklik yok.” dedi.

“AK PARTİYE OY VERMEYENİ KAZANMAK İSTİYORUZ”

Yurduseven daha sonra AK Parti Belediyeciliğinden bahsederek şu ifadeleri kullandı. “Yıllardır şunu hep söyledik, anlattık. AK Parti Belediyeciliğinin başlangıcı, Cumhurbaşkanımızın 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu zamanki ruhtur, anlayıştır ve vizyondur. Cumhurbaşkanımızın o günden bir buçuk yıl sonra mensubu olduğu parti iktidara geldi. Bunun sebebi, belediyelerdeki yapılan çalışmalar genel seçime de yansıdığı için. Demek istediğim şu ki; Normale baktığımız zaman belediyecilik bu anlamda da, siyasi anlamda da çok önemli. Çünkü biz artık şunu görmek istiyoruz. AK Partiye vermeyen vatandaşın, kesimin AK Partiye oy vermesini istiyoruz. Bu yüzden Belediyecilik bu anlamda çok önemli bir faktör.” dedi.

AK Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Tuncay Yurduseven’in konuşmasının ardından program, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Haber/Onurcan Sadıkoğlu

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.