Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 22°C
Per 22°C

TURAN TÜRK’E “SİYASİLERDEN BÜYÜK DESTEK”

Balıklar Mahallesi muhtar adayından ‘protokolü’ buluşturan davet

TURAN TÜRK’E “SİYASİLERDEN BÜYÜK DESTEK”
REKLAM ALANI
22 Mart 2019 12:48 | Son Güncellenme: 22 Mart 2019 13:43

Yerel seçimler yaklaştıkça heyecan git gide artıyor. Bafra’ya Bağlı Balıklar Mahallesi Mevcut Muhtarı olan ve tekrar Muhtar Adayı Turan Türk, 5 Yılda Mahallesinde ve çeşitli sivil toplum örgütlerinde yapmış olduğu başarılı çalışmalarıyla bölgede tüm dikkatleri üzerine çekti

“BÜYÜK İLGİ”
2014 yerel seçimlerinde muhtarlık görevini kazanan Turan Türk, düzenlediği davet ile geçmiş 5 yılda görmüş olduğu destek için Balıklar mahallesi halkına teşekkür etti. Geçmiş 5 yılda yapmış olduğu hizmetleri ve gelecek 5 yıl için planladığı projelerini sinevizyon gösterisiyle mahalle sakinleriyle paylaştı. Miting havasında gecen davette yaşlısı, genci, çocuğu herkesin sevgisini kazanan Muhtar Turan Türk’e ilgi büyüktü.


“SİYASİLERDEN BÜYÜK DESTEK”
Balıklar mahallesinde düzenlenen davete Balıklar Mahallesi sakinleri, Samsun Milletvekili Sn. Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Ak parti ilçe başkanı İbrahim Semiz, MHP ilçe başkanı Barbaros Turna, Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner ve yönetimi ve müdürler katılarak Turan Türk’e olan desteklerini gösterdiler.

“HIZMETE HAZIRIZ”
Balıklar Mahallesi muhtarı ve Muhtar adayı Turan Türk Şunları söyledi; Hayırlısıyla 5 yılı tamamlamak üzereyiz. Öncelikle 5 yil önce bana ve ekibime verdiğiniz destek ve duymus oldugunuz güven için teşekkürü bir borc bilirim. Ayrıca görev süremiz boyunca her zaman yanimda olmanizdan dolayi hep gurur duydum ve mahallemiz için ekibimle birlikte var gücümüzle çalıştık. Bu beş yıl içinde birçok hizmeti mahallemize kazandırdık. Herşey ortada, görünen köy kılavuz istemez derler. Kim ne derse desin biz büyük bir aileyiz. Birlik olursak şimdiye kadar başardığımız gibi bundan sonrasını da başarırız Allahın izniyle. Bu güzel günde beni ve ekibimi yalnız bırakmadıgınız için teşekkür ederim. 31 Mart seçimlerinde desteklerinizi bekliyoruz. Allahın izniyle ve sizin desteklerinizle her zaman hizmete hazırız.


“GELECEK 5 YILDA YAPACAKLARIMIZ”
* Doğalgaz’ın mahallemize kazandırılması
* Karaaslan sokak ve Yeni sokak beton yol çalışması
* Yeni sokak ve Merkez sokak kanalizasyon çalışması
* Çocuk parklarının kurulması
* Camilerimizin eksik olan çevre düzenlemelerini tamamlaması
* Dolmuş duraklarının çoğaltılması
* Köy konağının yapılması
* Her yıl Ramazan ayında toplu iftar yemekleri
* BALIKLARKÖYÜ SPOR kulubünün kurulması
* Balıklar mahallesi kültür ve dayanışma derneği kurulması

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.