Dolar 32,3635
Euro 34,9543
Altın 2.325,43
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Vali İbrahim Şahin Şampiyon Sporcuları Ödüllendirdi

Vali İbrahim Şahin Şampiyon Sporcuları Ödüllendirdi
REKLAM ALANI
23 Ocak 2016 19:44
Samsun Valisi İbrahim ŞAHİN,  Uluslararası müsabakalarda dereceye giren Samsun sporcuları Ali TOPALOĞLU, Ömer Faruk İLKİN ve Gökhan GÜNAYDIN’ı makamında kabul etti.
Vali ŞAHİN, Güney Afrika’da düzenlenen atletizm şampiyonasında gülle atma ve 100 metre atletizm koşusunda iki altın, disk atmada gümüş madalya kazanan Ali TOPALOĞLU’nu, Hollanda’da yapılan dünya çocuk oyunları cirit atmada altın, gülle atmada bronz madalya kazanan Ömer Faruk İLKİN’i ve Sırbıstan’da düzenlenen balkan güreş şampiyonasında gümüş madalya kazanan Gökhan GÜNAYDIN’ı makamında kabul ederek göstermiş oldukları başarılarından dolayı kendilerini tebrik etti.
 Ziyarette milli sporcuların antrenörlerinden Orhan YÜZER ve Hüseyin SİVRİ katıldıkları şampiyonalar ve elde ettikleri dereceler hakkında Vali Şahin’e bilgi sunarak, teşekkür etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Valiİbrahim ŞAHİN yaptığı konuşmasında, “Bu teşekkürlerin en büyüğünü hükümetimize ediyoruz. Gerçekten spor camiasına ve sporla ilgilenenlere hükümetimiz çok ciddi anlamda katkı sağlamaktadır. Gençlik ve Spor Bakanımızın Samsunlu olması dolayısıyla Samsun olarak çok şanslıyız ve çok ciddi bir avantajımız var. Bakanımız gençlerle ilgili, sporcularla ilgili bizlere çok ciddi katkılar sağlamaktadır. Kendilerine şükranlarımı, teşekkürlerimi arz etmek istiyorum.
        Sporcu gençler teşekkürün büyüğünü yine sizlere etmek istiyorum. Çünkü sizler, gerek atletizm, gerek güreş ve gerekse diğer branşlarla ilgili normal sporcularımız olsun veya özel sporcularımız olsun var güçlerinizle çalışıyorsunuz. Ülkemizin bayrağını göndere çektirme konusunda büyük gayretler sarf ediyorsunuz. Bundan dolayı sizleri yürekten kutluyorum, kucaklıyorum. Sizlerin her zaman yanınızda olacağız. 
        Samsun bir spor kentidir.  Samsun 2017 İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunlarına ev sahipliği yapacak olan bir kenttir. Bundan dolayı sizlerin yaptığı her bir faaliyet aynı zamanda ilimizde yapılacak olan olimpiyatlara bir tuğla koyacaktır, katkı sağlayacaktır ve güçlendirecektir. Başta bu genç yavrularımız olmak üzere ülkemizi spor dallarında yurt dışında temsil eden ve bayrağımızı göndere çektiren bütün sporcu kardeşlerimizi cani yürekten kutluyorum. İnşallah bu madalya sayıları her geçen gün artarak devam eder. Hepinizi tekrar yürekten kutluyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum.”dedi
Vali İbrahim ŞAHİN ziyaretin sonunda şampiyon sporcuları Cumhuriyet Altını ile ödüllendirdi.
        Ziyarette ayrıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven ÖZYURT ve şampiyon sporcuların antrenörleri hazır bulundu.
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.