Dolar 32,4923
Euro 34,9263
Altın 2.438,81
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

VALİLİKTEN ÇIKARMA

Samsun’da bugün kapılarını açan Orta Karadeniz Kariyer Fuarı’nda (OKAF) Samsun Valiliği ve kamu kurumları da stant açarak öğrenci ve mezunlara meslek ve istihdam süreçleri hakkında bilgi verdi

VALİLİKTEN ÇIKARMA
REKLAM ALANI
2 Mart 2022 15:34

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi ev sahipliğinde yüzlerce firma ve 6 paydaş üniversiteyi binlerce öğrenci ve mezunla buluşturacak Orta Karadeniz Kariyer Fuarı yapılan açılış töreni ile başladı. 2-3 Mart tarihleri arasında fuarda 200 işveren ve kurum yer aldı.

EMNİYET, JANDARMA, SAHİL GÜVENLİK STANTLARI
Bugün kapılarını açan fuarda Samsun’da İçişleri Bakanlığı’na bağlı kurumlar da açtıkları statlarla yer aldı. Samsun Valiliği himayesinde açılan İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğü ve İl Göç İdaresi Müdürlüğü stantları öğrenci ve mezunlarda yoğun ilgi gördü.

Stantlardaki görevliler meslekleri, faaliyetleri ve istihdam süreçleri hakkında kendilerine sorulan soruları cevapladı. Öğrenci ve mezunların doğru bilgiye erişerek, kariyer planlanması oluşturmalarına katkı sağlandı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.