Dolar 32,3849
Euro 35,0357
Altın 2.326,43
BİST 9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Yaşlılara İKİNCİ bahar

Samsun’da İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ‘Ata Ocağı’ projesi ile yaşlıların kendi akranlarıyla vakit geçireceği güzel bir ortamı hizmete sunacaklarını söyledi

Yaşlılara İKİNCİ bahar
REKLAM ALANI
31 Ocak 2021 18:57

Samsun’da İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Ata Ocağı projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Demirtaş, “Bizim için her zaman geleceğe dair, geçmişten gelen birikimleriyle teminatımız olan yaşlılarımıza ikinci baharı yaşatacağız” dedi.

HOŞÇA VAKİT GEÇİREBİLECEKLER
Ata Ocağı projesinin önemli bir proje olduğuna değinen Başkan Demirtaş, “’Yaşlanınca en çok ihtiyaç duyulacak konulardan birisi, sohbet edebilecek birisini bulabilmektir. Yaş farkından dolayı iletişimde sıkıntılar yaşayan yaşlılarımız için sabah kalktığında kendi akranıyla beraber olabileceği sohbet edebileceği, hobi bahçeleri tarzında bir mekanda zaman geçirebileceği, akşam da evine dönebileceği bir ortamda, sosyal donatıları olan bir mekanda satranç ve dama gibi oyunlar oynayacağı etrafı korunaklı alanda bulunan bahçede toprakla uğraşarak günü stresini üzerlerinden atacakları bir yapıda bir araya getireceğiz. Bu projemizdeki muradımız huzur evlerinden farklı olarak eli öpülesi yaşlı büyüklerimize sosyal hayatın içerisinde ailelerinden kopmadan farklı yaşam alanlarında hoşça vakit geçirebileceği bir ortam sağlamak istiyoruz. Bu noktada ilçemiz sınırları içinde şehir merkezine yakın ulaşım sorunun olmadığı doğa ile yeşilin bir arada olacağı yer konusunda proje ekibimiz çalışmalarını sürdürüyor. Pandemini bitmesiyle birlikte ilçemize vizyon kazandıracak projeleri aciliyet sırasına göre hayata geçirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Ailenin toplumdaki önemini vurgulayan Demirtaş, şunları söyledi:

“Anne ve babayı dinleyen insanların anne-baba ve büyükleriyle beraber iyi ilişkiler içerisinde bir aile oluşturursak, toplumun geleceğiNİ de bu yönde şekillendiririz. Gelecekte daha önemli işler yapmak ve toplumumuzun daha güzel bir geleceği elde etmesi için ilçemizde büyük gayret sarf ediyoruz.”

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.