Dolar 32,3706
Euro 35,0351
Altın 2.323,12
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

YERİNDE KUTLAMA!

Samsun’da OMÜ Rektörü Yavuz Ünal, kampüs içerisindeki Merkez Kütüphanesi’ne giderek personelin Kütüphane Haftasını kutladı

YERİNDE KUTLAMA!
REKLAM ALANI
30 Mart 2022 17:29

Türkiye’de bu yıl 58’incisi kutlanan Kütüphane Haftası’nda Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Kurupelit Yerleşkesi’ndeki Merkez Kütüphane’yi ziyaret ederek çalışanları tebrik etti.

MİNİK ÖĞRENCİLERLE KEYİFLİ ANLAR
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Ethem Olukcuoğlu tarafından karşılanan Rektör Yavuz Ünal, ziyaret başlangıcında geçtiğimiz günlerde 0-16 yaş grubu için Merkez Kütüphane bünyesinde açılan Çocuk Bölümü’ne geçerek, burada OMÜ Gündüz Bakımevi’nin minik öğrencilerinin eğitici-öğretici faaliyetlerini takip edip onlarla yakından ilgilendi.

GEÇMİŞİ VE BUGÜNÜ BİRBİRİNE BAĞLIYOR
Merkez Kütüphane ziyaretini sürdüren Rektör Ünal, ardından Daire Başkanlığı bölümünde Daire Başkanı Olukcuoğlu ve çalışanlar tarafından ağırlandı. Rektör Ünal, “Geçmişi ve bugünü birbirine bağlayan bu mekânlara yönelik ilgi ve sevginin gün geçtikçe artmasını ümit ediyorum” dedi.

BİLGİ, ÖĞRENME VE YENİLİKLER
Sohbet havasında geçen görüşmede Rektör Ünal, kütüphanelerin,. bilgi dağarcığının, kültürün ve uygarlığın en önemli taşıyıcısı ve aktarıcısı olduğuna işaret ederek Merkez Kütüphane’nin daha çok okuyucu ve araştırmacı ile buluşmasını hedeflediklerini dile getirdi. Bilgiye, öğrenmeye ve yeniliğe yönelik hevesin artması temennisinde bulunan Rektör Ünal, “Başta Kütüphane çalışanlarımız olmak üzere bütün kitapseverlerin Kütüphane Haftası’nı kutluyor, geçmişi ve günümüzü birbirine bağlayan bu mekânlara yönelik ilgi ve sevginin gün geçtikçe artmasını ümit ediyorum” dedi.

REKTÖR YAVUZ ÜNAL ADINA 3 FİDAN
Merkez Kütüphane’nin dışarıda saygı gören prestij sahibi bir merkez olduğunu belirten Daire Başkanı Ethem Olukcuoğlu, ziyaret sonunda Kütüphane Haftası münasebetiyle ‘Geleceğe Nefes Projesi’ kapsamında adına dikilen 3 fidanın belgesini Rektör Yavuz Ünal’a takdim etti.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.