Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 19°C
Per 21°C

YOLCU OTOBÜSÜ ALEV ALEV!

Antalya’dan Samsun’a yolcu taşıyan otobüs TIR’a arkadan çarpınca alev aldı. Geriye iskeleti kalan otobüs 2 yolcuya mezar oldu

YOLCU OTOBÜSÜ  ALEV ALEV!
REKLAM ALANI
15 Şubat 2024 15:02

Bugün saat 10.00 sıralarında Çorum-Merzifon karayolu Pınarbaşı kavşağında meydana gelen kazada, Antalya-Samsun seferini yaptığı açıklanan Merzifon Süleyman Çetintaş idaresindeki 34 EPR 665 plakalı yolcu otobüsü, aynı istikamette seyir halinde olan Muharrem İnal yönetimindeki 19 AL 216 plakalı kamyona arkadan çarptı.

2 KİŞİ ÖLDÜ, 6 KİŞİ YARALANDI
Çarpmanın etkisi ile alevlere teslim olan otobüsteki kimlikleri 2 kişi hayatını kaybederken, 6 kişi de yaralandı. Ekipler tarafından yapılan incelemeler neticesinde kazada hayatını kaybedenlerin kimlikleri de tespit edildi. Kazada otobüste kalan Eyüp Aşık ile Leyla Aşık Kaplan’ın hayatını kaybettiği öğrenilirken, Selahattin Erdoğan, Emre Tıraş, Oğuzhan Bul, Süleyman Çetintaş Abdullah Alataş’ın da yaralandığı belirtildi.

VALİ ZÜLKİF DAĞLI’DAN AÇIKLAMA
Öte yandan, kazanın ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret eden Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, yaralıları ziyaret ederek ‘geçmiş olsun’ dileğinde bulundu. Yaralıların durumu ile ilgili bilgi alan Vali Dağlı, daha sonra kazayla ilgili açıklamalarda bulundu. Yaralıların durumu ile ilgili bilgi veren Vali Dağlı, “Bugün maalesef çok acı bir kaza yaşadık. Antalya’dan çıkıp Samsun’a hareket eden bir otobüsümüz, Merzifon ilçesi sınırlarına yaklaşınca bir tıra arkadan çarpması neticesinde kaza meydana geldi. Kazamızda yangın ortaya çıktı. Maalesef yangında iki tane vatandaşımızı kaybettik. Yine otobüsümüzde 8 vatandaşımız vardı. Yolcu sayısının az olması bizi teselli eden unsur. 2 tane de şoförümüz ve yardımcı sürücümüz vardı. Tır sürücüsü de yaralandı. 2 tane vatandaşımıza Allah rahmet eylesin. 6 tane yaralı vatandaşımız var. Ziyaret ettik, genel durumlarının iyi olduğunu öğrendik. Onlara da acil şifalar diliyoruz” dedi.

İHA

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.