Dolar 32,3694
Euro 34,9629
Altın 2.325,75
BİST 9.071,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Zor deplasmanda kolay galibiyet

Metin Atlı’nın kaleminden…

Zor deplasmanda kolay galibiyet
REKLAM ALANI
18 Kasım 2019 14:53

Samsunspor 13. Haftada deplasmanda Hekimoğlu Trabzon ile karşılaştı. Vakfıkebir Stadında oynanan karşılaşma öncesi Cuma günü Samsunspor’da Teknik Direktörlük görevine Ertuğrul Sağlam getirildi. Ancak henüz resmi sözleşmeyi imzalamayan ve takımla antrenmana çıkamayan Ertuğrul Sağlam maçı tribünden izledi. Takımın başında Antrenör Recep Sermet Boyar çıktı.
Sarı kart Caner Arıcı’nın yerine Samet Asatekin ve geçen maç ilk onbirde başlayan Oğuz’un yerine Bahattin ilk onbirde başladı.
Maça iyi başlayan Samsunspor 6.dakikada hızlı kullanılan taç atışı ile sağ taraftan başlayan atakta Atabey’in ortasına arka direkte dokunan Bahattin Köse Samsunspor’u 1-0 öne geçiren golü attı. 36 dakikada ve 38.dakikada fırsatçılığını gösteren Bahattin Köse’nin attığı goller ile fark üçe çıktı ve ilk yarı bu sonuçla tamamladı.
İkinci yarının henüz ikinci dakikasında rakip ceza sahasında topu önünde bulan Ferhat düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluştururken farkı da dörde çıkardı. Adeta maç bu dakikada bitti ve Samsunspor oyunu rölantiye alırken rakibin cılız atakları kaleci Nurullah’ta eridi. Herkes maç 4-0 bitecek diye beklerken 90+1’de Atabey perdeyi kapatan golü attı ve Samsunspor maçı 5-0 kazandı.
Samsunspor bugün kötü saha zeminini de düşünerek iyi top yapmaktan ziyade skoru getirecek uzun paslar ile oynadı. Üç golün sahibi Bahattin başta olmak üzere Guido, Gökhan ve Atabey Samsunspor’da öne çıkan oyuncular diyebiliriz.
Kırmızı beyazlı ekibimiz İrfan Buz’un istifasının ardından takımı çalıştıran Antrenör Recep Sermet Boyar ile çıktığı 4 maçı da kazandı. Samsunspor bu sezonun en farklı deplasman galibiyetini de bu maçta aldı. Ertuğrul Sağlam’ında dokunuşları ile daha iyi bir Samsunspor izleyeceğimizi düşünüyorum.
Trabzon deplasmanında gayet dostça karşılandık ve uğurlandık. Bu dostluğun sağlanmasında katkı sağlayan herkese teşekkür ederken araya fitne tohumu ekmek isteyenleri de kınıyorum. Samsun’un çocukları Samsunsporludur! Kimse bundan rahatsız olmasın.
Nice galibiyetlerde buluşmak dileğiyle.
Kalın sağlıcakla…

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.