Dolar 32,3296
Euro 35,0275
Altın 2.282,64
BİST 8.974,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Arma aşkına, liderlik köşküne!

Oktay ZERRİN’in kaleminden

Arma aşkına, liderlik köşküne!
REKLAM ALANI
1 Ekim 2019 17:06

Aman da aman, ne güzel bir sonuçtur bu öyle! Yılport Samsunspor yine yılmadı, aslanlar gibi savaştı, mücadele etti ve 3 puanı kapıp Samsun’a şen döndü!
Böylece Karadeniz’in hırçın, kırımız şimşekleri aldığı bu 3 puanla en başta 15 puanlı Manisa FK’ ya” Peşindeyim, zirveyi sana bırakmam” diyerek, deplasmandan çıkardığı 3 puanla; haftaya Samsun’da seninle görülecek bir hesabımız var, liderliğe giden yol Samsun’dan, bizden geçer gibi önemli ve anlamlı bir mesaj gönderdi rakibine!
Afjet Afyonspor’u deplasmanda; 65.dakikada Afyonsporlu Gökhan’ın kısa düşen geri pasını iyi değerlendirip, topu kazanan golcü Bahattin Köse; Afyonspor kalecisini de şık bir çalımla geçip Samsunspor’un galibiyet golünü kaydetti.
Doğrusu; böyle zor bir maçtan 3 puan çıkartabilmek öyle her takımın becerebileceği bir şey değildir ve Yılport Samsunspor; kazandığı bu maç ve altın değerindeki 3 puanla 13 puana yükselirken; Afjet Afyonsor ise 15 puana yükseldi. 2 puan farkla lider olan rakibi Afyonspor ile haftaya Samsun’ da zirveyi ele geçirme mücadelesi verecek olan Samsunspor; kazandığı takdirde rakibi 15 puanda kalırken; bir puanla rakibini geçip, 16 puanla grubunun yeni lideri olacak.
Daha şimdiden; tüm Samsun şehrini liderlik özlemi ve aşkı sarmış durumda. Futbolcularda, yönetimde ve de taraftarlarda tatlı ve heyecanlı bir bekleyiş hâkim.
Bu ayağımıza kadar gelen tarihî fırsatı sakın kaçırmayalım. İdmanları ve hazırlıkları; ciddiyeti eden bırakmadan devam ettirelim ki; Manisa karşısında taş gibi, başarılı, istekli ve liderliğe aç, futbola tok bir görüntü verelim yoksa liderlik de umutlarımız da azalabilir.
Hadi bakalım çocuklar; taraftarlar ve yönetim görevini yaptı. Şimdi sıra sizde! Çıkın sahaya; aslanlar gibi oynayın ve atın cebe 3 puanı, lider olmanın sonsuz keyfini çıkartın.
Arma aşkına, Liderlik köşküne!
Başarılar dileğiyle, saygılar sunarım!

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.