Dolar 32,5098
Euro 34,9316
Altın 2.439,45
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Bafra Tarım OSB İhale İçin Gün Sayıyor

Bafra Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Başar, Tarıma Dayalı İhtisas Sanayi Organize Bölgesi’nin ihaleye çıkmak için gün saydığını açıkladı.

Bafra Tarım OSB İhale İçin Gün Sayıyor
REKLAM ALANI
12 Ocak 2020 14:28

Samsun Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, Tarıma Dayalı İhtisas Sanayi Organize Bölgesi’nin son durumu ile ilgili açıklamada bulundu.

BU YILDAN UMUTLUYUZ

Başar, “Tarıma Dayalı İhtisas Sanayi Organize Bölgesi, 2013 Haziran ayında Bafra Belediyesi, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası, Bafra Ticaret Borsası ve Ziraat Odası’nın öncülüğünde ilk önce bir protokolle başladı. Bu yıl artık ihalesi yapılması için gün sayan bir projedir. Burada 35 dekarlık en büyük 24 dekarlık olmak üzere parseller oluşturduk. Bunun projeleri bitti, bu projeleri aşamaları sizinle defalarca paylaşmıştık. Her zaman söylediğim gibi, Bu 100 basamaklı bir merdiven ise bugün 70. basamağına gelmiş bulunmaktayız “diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.