Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

BAFRA’NIN YALAN PAÇAVRALARI!

BAFRA’NIN YALAN PAÇAVRALARI!
REKLAM ALANI
15 Ağustos 2023 09:30 | Son Güncellenme: 14 Ağustos 2023 19:29

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir imzalı billboardlara ve belediye binası yanına belki de kendisinin bile haberi olmadan büyük bir yalan asıldı.

Bu paçavralarda Bafra’nın 50 yıllık alt yapı sorununu çözdüğü yazıyor. Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise, ‘bu yanlıştır ve haksızlıktır’ diyeceğine 6 yıllık beceriksizliğini, acizliğini, vizyonsuzluğunu örtmek için Mustafa Demir teşekkür ediyor. Ak parti ve MHP ilçe başkanları ise bu tiyatroyu ve yanlışı seyrediyor.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir 15 km yağmur suyu hattı, 65 km kanalizasyon hattı ve 115 km içme suyu hattını yapıyor. Çalışmalar yaklaşık 2 yıldır devam ediyor. Bu alt yapı çalışması toplamda 195 km’dir. Yapılmakta olan hizmet midir? Evet hizmettir. Reklamını ve tanıtımını yapacak mı, elbet yapacaktır.

Ama yalan konuşmayacak, başkalarının hakkını gasp etmeyecektir.

Nasıl mı?

Altyapı nedir? İçme suyu… Kanalizasyon şebekesi ve evsel bağlantılar.

Yağmur suyu deşarj hatları… Arıtma tesisleri… Kanalizasyon atık su tesisleri…

Kanal temizleme makinesi ve diğer makine ile araçlar, altyapının tamamını oluşturur

Bafra 450 km yola sahip alt yapı yağmur suyu içme suyu kanalizasyon hattı ile 1350 km’dir. Sayın Mustafa Demir siz toplam 195 km alt yapı yapıyorsunuz. Geri kalan ve en fazlası merhum cennet mekân Hasan Aslan başkana ait.( 175 km kanalizasyon hattı, 300 km içme suyu hattı olmak üzere 475 km yaptı)…

Eski başkanlar ile Şükrü Neiş ile Zihni Şahin’e ait 1145 km yapılmış altyapı bulunuyor.

Yine rahmetli Hasan Aslan’ın yaptırdığı, Zihni Şahin’in tamamen yenilediği katık atık bertaraf ve arıtma tesisleri,

Şükrü Neiş beyin ihalesini yapıp Zihni Şahin’in yaptığı içme suyu arıtma tesisleri var.

Rahmetli Hasan Aslan, Şükrü Neiş ve Zihni Şahin başkanlar zamanında tamamlanan evsel bağlantılar var.

Şükrü Neiş beyin aldığı kanal temizleme makinesi var.

Ak parti ilçe başkanları 2 eski belediye başkanını inkâr ediyor. MHP ise rahmetli Hasan Aslan başkanın hizmetini yok saydırıyor

Mustafa Demir  ve Hamit Kılıç geldikleri günden beri sürekli hak gasp ediyor ve yapılanları maalesef inkar ediyorlar. Bunu üniversite tramvay hattında da yaptı. Belediye borçları konusunda da yaptı. İşçi alımında da yaptı. Yaşlılar evinde, sedde parkında, Çetinkaya köprüsünde, 15 Temmuz kent meydanında, Baframızın aydınlatılmasında yaptı. Yapmadıkları hizmetlere utanmadan sahip çıktılar.

MHP, gözden kaçırdığı bu yalanları yerle bir etmelidir…

O yalan söyleyen paçavralar söküp atılmalıdır…

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.