Dolar 32,5484
Euro 34,8443
Altın 2.433,95
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Başkan Mustafa Demir, Terme’de muhtarlarla buluştu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ‘Muhtarlarla İstişare ve Değerlendirme Toplantıları kapsamında İlçesi’nde muhtarlarla bir araya geldi

Başkan Mustafa Demir, Terme’de muhtarlarla buluştu
REKLAM ALANI
27 Haziran 2019 17:22

‘Yerinde tespit, hızlı çözüm’

‘Muhtarlarla İstişare ve Değerlendirme Toplantıları’nın 2’ncisini Terme İlçesi’nde gerçekleştiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Sorunlarını yerinde tespit ediyor, hızla çözümüne odaklanıyoruz” dedi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ‘Muhtarlarla İstişare ve Değerlendirme Toplantıları kapsamında İlçesi’nde muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarlara, “Kapımız sizlere her zaman açık’” diye seslenen Demir, “Bu toplantılarla sorunları yerinde tespit edip hızlı bir şekilde çözülmesi için harekete geçiyoruz” dedi.

Samsun’un her ilçesinde ‘Muhtarlarla İstişare ve Değerlendirme Toplantıları’ başlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Terme İlçesi’nde de muhtarlarla bir araya geldi. Başkan Mustafa Demir, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Nihat Soğuk, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Terme Kaymakamı Mehmet Parlak, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu ve Büyükşehir ile Terme Belediyesi bürokratlarının tam kadro yer aldığı toplantıda, muhtarların tüm talep ve önerileri dinlendi.

SELİN YARALARI HIZLA SARILIYOR
Sağanak yağışın sele yol açtığı Terme İlçesi’nde ekiplerin, bölgede hayatın normale dönmesi için tüm gayretiyle çalıştığını ve vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını ifade eden Başkan Demir, “Bütün imkanlarımızla hayatın normale dönmesi için gayret sarf ediyoruz. Her türlü hasar tespitleri yapılıyor. Sadece Büyükşehir Belediyesi değil ilçe belediyesi, DSİ  ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarına bağlı ekipler, tüm imkanlarıyla sahadaki tahribatı tespit konusunda büyük gayret gösteriyor” dedi.

‘KAPIMIZ SİZLERE HER ZAMAN AÇIK’
İlçelerde başlattıkları Muhtarlarla İstişare ve Değerlendirme Toplantıları’nın en önemli amacının, sorunları yerinde tespit edip hızlı çözümler üretmek olduğunu belirten Başkan Mustafa Demir, “Bu toplantılarda sizlerin de görüşlerinizi alarak, verimliliğe dayalı hizmet hamlesini başlatıyoruz. İlçe belediyeleri ile güçlerimizi birleştiriyoruz. İlkini Canik’te gerçekleştirdik, bugün ise sizlerle birlikte Terme’deyiz. Kapımızın sizlere her zaman açık olduğunu bilmenizi istiyorum” diye konuştu.

TERME’NİN YATIRIM VE HİZMET PROGRAMI
Başkan Mustafa Demir, Terme Belediyesi Kültür Merkezi’ndeki muhtarlarla toplantısının ardından Terme Belediyesi’ne geçerek burada kurmaylarıyla birlikte Terme’in 5 yıllık yatırım ve hizmet programını belirledi. Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın da yer aldığı toplantıda Başkan Demir,  “Büyükşehir Belediyesi’nin çok değerli kadrolarıyla burada bugün çok önemli bir çalışmaya imza attık. Terme’nin ihtiyaçlarını belirledik.  İlçe halkının önerilerini, muhtarlarımızı dinledik. Terme ile ilgili sahada çalışma startını bu toplantı ile veriyoruz” dedi.

Başkan Mustafa Demir, ‘iadeyi ziyaret’ programları kapsamında AK Parti Terme İlçe Teşkilatını ziyaret etti. İlçe Başkanı İbrahim Ar ve partililerle bir araya gelen Başkan Mustafa Demir, Terme’nin ve Samsun’un 5 yıl içerisinde çok önemli atılımlara sahne olacağını söyledi.
SAMİMİYET VE İYİ NİYET YETER’ 
Başkan Demir, “Büyükşehir ve ilçe ayrımını kaldırıp hep birlikte çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Sizlerin her birinizin katkısını da alarak, tüm imkanlarımızı da kullanarak çok çalışacağız. Yapacağımız her icraat, her eylem Türkiye’ye örnek olsun istiyoruz. Samimi ve iyi niyetli olmak yetiyor. Böylelikle hizmet ettiğimiz insanların memnuniyeti oluşuyor” diye konuştu.

“BAŞKAN DEMİR ÇAĞ ATLATACAK” 
Ziyarette konuşan AK Parti Terme İlçe Başkanı İbrahim Ar, Başkan Mustafa Demir’e ziyareti için teşekkür ederek, “Bakanlık tecrübesi de bulunan sayın Başkanımızın Büyükşehir’e, Samsun’a çok büyük katkıları olacak. Başkanımızın yapacağı hizmetler ve yatırımlar Büyükşehir Belediyesinde yeni bir çağ başlatacak. Bizler de Terme ve Termeliler olarak bu durumdan istifade edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Ali Kılıç, AK Parti’nin ‘çok büyük bir aile’ olduğuna vurgu yaparak, “Başkanımızın bilgi, birikim ve tecrübesinden faydalanacağız. Yapacağı hizmetler, yatırımlar ile ilçelerimizde kalkınma hamleleri başlayacak. Bunu birlikte başarabileceğimize inanıyorum. Rabb’im bu güzel birlikteliğimizi bozmasın” açıklamasında bulundu.
AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu da Mustafa Demir’in, partinin Samsun’da ‘kurucu il başkanı’ olduğunu hatırlatarak, “Başkanımız önümüzdeki süreçte her yönüyle şehrimizin gelişimine katkı sağlayacaktır. gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerini ilçelerimizde ve Büyükşehirde göreceğiz” görüşlerine yer verdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.