Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 21°C

CAMİYE GİT ÖDÜLÜ KAP!

Samsun’da Canik Belediyesi, 30 gün boyunca camiye giden çocuklara Çanakkale gezisi, tablet ve bisiklet hediye edecek

CAMİYE GİT ÖDÜLÜ KAP!
REKLAM ALANI
4 Temmuz 2023 17:07

Samsun’da Canik Belediyesi’nin ilçede geleneksel hale getirdiği ‘Haydi Çocuklar Güle Oynaya Camiye Projesi’ çocukların yoğun ilgisiyle başladı. Canik Belediyesi, ilçede bu yıl ikincisini düzenlediği proje kapsamında 30 gün boyunca mahallelerinde yer alan camilere giden çocuklara Çanakkale gezisi, tablet ve bisiklet hediye edecek. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ‘Haydi Çocuklar Güle Oynaya Camiye Projesi’ne çocukların büyük bir ilgi gösterdiğini belirterek, çocukların sevinç ve heyecanla ilçede bulunan camileri doldurduğunu söyledi.

Canik Belediyesi'nden çocuklara....

‘GÜLE OYNAYA CAMİYE’ KOŞTULAR
Çocukların aileleriyle birlikte camilere koştuğunu ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, projenin asıl amacının çocukları camilerin manevi ortamları ile buluşturarak onların namaz alışkanlığı kazanması olduğunu vurguladı. Başkan Sandıkçı, “Canik’te Haydi Çocuklar Güle Oynaya Camiye Projemizin bu yıl ikincisini düzenliyoruz. İlçemizde bir gelenek haline getirdiğimiz projemize çocuklarımız yoğun bir ilgi ve katılım gösteriyor. Çocuklarımız mahallelerinde bulunan camilere anne ve babalarının ellerinden tutup koşarak geliyor. Geçtiğimiz yıl çocuklarımıza bisiklet hediyesi verdiğimiz projemiz kapsamında bu yıl ise Çanakkale gezisi, tablet ve bisiklet hediye ediyoruz. Yaz tatili döneminde çocuklarımızı camilerin manevi atmosferiyle buluşturduğumuz projemiz vesilesiyle çocuklarımızın huzur dolu bu ortamda ruhunu dinlendirmelerini ve namaz kılma alışkanlığı edinmelerini istiyoruz. Allah’ın izniyle, Haydi Çocuklar Güle Oynaya Camiye Projemizi her yıl hediyelerini yenileyerek ilçemizde düzenlemeye, çocuklarımızı camilerle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Canik Belediyesi'nden çocuklara....

ÇANAKKALE GEZİSİ, TABLET, BİSİKLET
Projenin ilçedeki tüm camilerde uygulandığını ve camiye gelen çocukların dilediği hediyeyi alabileceğini belirten Sandıkçı, “Geçtiğimiz yıl camiye giden toplam 673 çocuğumuzun her birine bisiklet hediye ettiğimiz projemiz çerçevesinde bu sene Çanakkale gezisi, tablet ve bisiklet hediye ediyoruz. 52 mahallemizde toplam 119 camimize 3 Temmuz 11 Ağustos tarihleri arasında 30 gün boyunca giden 9-15 yaş grubu yavrularımız dilediği hediyeyi alabilecek. Çocuklarımızla birlikte dolu dolu bir yaz geçireceğiz. Projemize yoğun bir ilgiyle katılan, camilerimizi neşeyle dolduran çocuklarımıza, ailelerimize çok teşekkür ediyorum. Camilerimizin manevi atmosferliyle çocuklarımızı buluşturduğumuz projemizin hayırlar getirmesini Yüce Mevla’dan niyaz ediyorum” diye konuştu.

Canik Belediyesi'nden çocuklara....

Canik Belediyesi’nin 9-15 yaş grubu çocuklara Çanakkale gezisi, tablet ve bisiklet hediye ettiği Haydi Çocuklar Güle Oynaya Camiye Projesi çerçevesinde 3 Temmuz- 11 Ağustos tarihleri arasında 40 gün süre içerisinde 30 gün boyunca erkek çocukların sabah ve yatsı namazında, kız çocuklarının ise dilediği 3 vakit namazda camiye gelmesi gerektiği kaydedildi.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.