Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 20°C

ÇOCUKLARIN FERYATLARI YÜREK DAĞLADI!

Yozgat’tan gelen aile Samsun’da denizde boğulma tehlikesi geçirdi. Dalgıçlar 5 kişiyi denizden sağ çıkardı, çocuklar anne-babalarının peşinden feryat etti

ÇOCUKLARIN FERYATLARI  YÜREK DAĞLADI!
REKLAM ALANI
18 Ağustos 2023 15:40

Yozgat’tan Samsun’a gelen ve serinlemek için denize giren aileden 5 kişi boğulma tehlikesi geçirdi. Denizde kaybolan aile fertlerini dalgıçlar kısa sürede bularak sağ çıkardı, çocukların anne-babalarının peşinden feryatları ise yürekleri dağladı.

Samsun'da yine can pazarı

DALGIÇLAR YENİDEN HAYATA DÖNDÜRDÜ
Bu sezon 16 kişinin boğulduğu Samsun’da Karadeniz’de bugün de can pazarı yaşandı. Yozgat Sorgun’dan Samsun’a gelen bir aile Atakum İlçesi Denizevleri Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı sahilinde serinlemek için denize girdi. Dalgalı olan denizde saat 11.00 sıralarında aileden Ayşegül Demir(35), Kerim Demir (35), Duygu Demir (14), Hatice Yılmaz(12) ve Rabia Yılmaz (14) akıntıya kapıldı. Çevredeki vatandaşlar, cankurtaranlar, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Denizlimanı Şube Müdürlüğü Gemi Adamları ve Seyir Hizmetleri Büro Amirliği görevlileri ile Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı dalış timi tarafından boğulma tehlikesi geçiren 5 kişiye müdahale edildi. Denizde kaybolan Kerim Demir ve Ayşegül Demir, dalgıçlar tarafından kısa sürede bulunarak sudan sağ çıkarıldı.

ANNE VE BABALARININ ARDINDAN
GÖZYAŞI VE FERYATLAR
Kerim Demir ve Ayşegül Demir dalgıçlar ve cankurtaranlar tarafından taşınırken çocuklar ise peşlerinden gözyaşı döktü. Çocuklar denizden çıkarıldıktan sonra sedyeyle ambulansa yetiştirilmeye çalışan anne ve babalarının arkasından metrelerde koşup “Anne-baba ses ver” diye feryat ettiler. Çevrede bulunan vatandaşlar ve diğer akrabalar da küçük çocukları sakinleştirmeye çalıştı. Boğulma tehlikesi geçiren 5 kişi çeşitli hastanelere kaldırılırken, Kerim Demir’in durumunun kritik olduğu öğrenildi.

CANKURTARANLAR FENALIK GEÇİRDİ
Öte yandan boğulma vakalarına müdahale eden Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı cankurtaranlardan 2’si de fenalık geçirdi. Cankurtaranlar ambulansla hastaneye kaldırıldı.
İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.