Dolar 32,4621
Euro 34,7984
Altın 2.480,77
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 18°C

‘FUTBOLA YAKIŞMIYOR!..’

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, Sakarya’da, maç sırasında ve sonrasında yaşanan olaylara tepki gösterdi

‘FUTBOLA YAKIŞMIYOR!..’
REKLAM ALANI
10 Mart 2023 14:55

Spor Toto 1′inci Lig’in 25’inci haftasında deplasmanda Sakaryaspor’u 1-0 mağlup eden Samsunspor’da Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, maçı değerlendirdi. Sezonun en önemli galibiyetlerinden birini aldıklarını belirten Eroğlu, maç içinde ve sonrasında yaşananları ise, “Futbola yakışmıyor” sözleriyle değerlendirdi.

ZEKİ OYUNDAN ÇIKARKEN
Teknik Direktör Eroğlu, “Futbolcumuz Zeki oyundan çıkarken ortalık karıştı ve rakip kulübe de müdahil oldu. O esnada seyircilerin de sahaya attıklarıyla birlikte Zeki’nin kaşı açıldı. Bunların olmasını istemiyoruz zaten, bu tür olaylar futbola yakışmıyor. Engellemeye çalıştık ama ortalık daha da gerildi. Gergin ortamda bu olaylar yaşandı” diye konuştu.

TARAFTARA ÇAĞRI: TRUBÜNE GELİN
Son olarak taraftara seslenen Hüseyin Eroğlu, “Şimdi taraftarlarımıza seslenmek istiyorum. Hükmen kazanacağımız 2 maç dışında sahada 9 mücadeleye çıkacağız. 6’sını evimizde oynayacağız. Sizleri kalan altı maçta tribünlere bekliyoruz. İlk haftadan beri ‘Birlikte başaracağız’ diyorum. Sonuç ne olursa olsun 90 dakika destek verin. Ligin en çok gol atan, rakip ceza sahasında en çok topla buluşan, en çok şut atan takımını tribünden seyredin. Bu 3 puan şampiyonluk heyecanıyla yaşayan taraftarlarımıza armağan olsun. Sezon sonunda Samsun’u bayrağımızın ve formamızın rengi kırmızı beyaza boyayacağız” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.