Dolar 32,5217
Euro 34,7908
Altın 2.440,14
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C

‘İFTİRACILAR RANTÇI!..’

Samsun’da, Cumhuriyet Mahallesi’ndeki mitingte konuşan Türkel, ‘’Bana iftira atanların meselesi memleket değil, meseleleri kendi işi ve kendi rantı’’ dedi

‘İFTİRACILAR RANTÇI!..’
REKLAM ALANI
29 Mart 2024 21:51

Samsun’da CHP’nin Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel’in Cumhuriyet mahallesinde düzenlediği halk buluşması mitinge dönüştü. Kendisi hakkında yapılan asılsız iftiralara ve haberlere ilk kez cevap veren Türkel, ‘’Bana iftira atan mekanizma, kendi menfaatleri için gözünü kırpmadan her şeyi yapabilir. Onların meselesi memleket değil, meseleleri kendi işi ve kendi rantı’’ dedi

TÜRKEL’E COŞKULU KARŞILAMA
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, Cumhuriyet Mahallesi’nde düzenlenen halk buluşması mitinge dönüştü. Serhat Türkel, gördüğü kalabalık karşısında, “Vallahi çok güzelsiniz, muhteşemsiniz, bunun sebebi sanırım çocukluğum bunun sebebi Atakum’a âşık oluşum. Baktığımda gördüğüm her şey çocukluğum, okul arkadaşlarım, esnaf arkadaşlarım, iş insanı arkadaşlarım. Dolayısıyla Atakumlu olmaktan da sizlerin kardeşi evladı olmaktan da gurur duyuyorum. Kıymetli hemşerilerim bugün bizleri bir araya getiren şey, Atakum aşkımız, Atakum sevdamız ve Atakum tutkumuz. Çocukluğu gençliği eğitim hayatı biz hayatı esnaflığı kısacası yaşamının tamamı Atakum’da geçmiş bir kardeşiniz olarak sizlerin karşısında Atakum belediye başkan adayı olarak bulunmaktan gurur duyuyorum” diye konuştu.

‘ÇIKAR İÇİN SİYASET YAPMADIM’
Toplumsal çıkarlar için siyaset yaptığını vurgulayan Türkel “17 yıldır gençlik kollarında mücadele ettiğim ilk günden bugüne kadar partimde hiçbir zaman bireysel çıkarı için siyaset yapmadım. Ben Atakum Belediye Başkan Adayı, Atakum Belediye Başkanı veya milletvekili olmak için bu yolculuğa çıkmadım. Bunu gençlik kollarımdan bugüne kadar beni tanıyan bütün arkadaşlarım partililerim çok iyi bilirler. Ben kitaptan okuyarak, bir belgesel izleyerek siyaseti öğrenmedim her şeyi yaşayarak tecrübe ediyorum. Aday adaylığım adaylığa dönüştüğünde sonra bir mekanizma ile tanıştım. Bu mekanizmayı anlatmak istiyorum. Bu mekanizma kendi menfaati için başkalarını gözünü kırmadan yakabilecek bir mekanizma. Kara propagandalar ile kendi menfaatleri için gözünü kırpmadan insanlara iftira atan bir mekanizma ile tanıştım. Bunlar için mesele memleket değil mesele kendi işi kendi rantı” diye konuştu.

‘İHANET EDENLERE CEVABI HALK VERECEK’
Türkel, ayrıca şunları söyledi:

“Nasip olur da sizlerin güveni ile 31 Mart’ta Atakum Belediye Başkanı seçilirsek, sizlere söz veriyorum ben onlara benzemeyeceğim. Bilimin ışığından hiç ayrılmayacağım, kamu yararını koruyan, herkese eşit, adil, hesap verebilen, liyakatli kadrolar ve uzman kadrolarla Atakum Belediyesi’ni hep birlikte yöneteceğiz. Biz Atakum’a ihanet edenlere haddini bildirenleriz. Bireysel ihtiraslarına kapılmış zavallılara, Atakum’u babasının çiftliği gibi görenlere bu halk cevap verecektir. Atakum’u çok sevenler Atakum’a ihanet etmezler, ettirmezler. Atakum’un gerçek sahibi biziz. Atakum Belediyesi’ni yönetmek öyle çocuk oyuncağı değil. Türkiye’de 14 ilden daha büyük bir ilçeyi yönetmek Türkiye ekonomisinde,973 ilçeden 90. ekonomiye sahip, Atakum’u yönetmek basit değil. Bir kişi çıkıp da ben her şeyi yaparım diyerek yönetemez.”

Mitinge dönüşen mahalle halk buluşmasına, CHP İl Başkanı Mehmet Özdağ, İlçe Başkanı Adem Kürek, önceki dönem Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, belediye meclis üyesi adayları katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.