Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

İNŞAAT SEKTÖRÜ SAMSUN’A GELİYOR!

Samsun, TÜYAP tarafından düzenlenen 7’nci İnşaat Fuarı’na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Fuar, yurt içi ve dışından sektörün profesyonellerini Samsun’da buluşturacak

İNŞAAT SEKTÖRÜ SAMSUN’A GELİYOR!
REKLAM ALANI
14 Nisan 2023 17:44

Samsun 2023 7’inci Yapı, İnşaat Malzemeleri, Asansör, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı 4-7 Mayıs 2023 tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

-TÜYAP Genel Müdürü İlhan Ersözlü.

YATIRIMLARA ÖNEMLİ BİR İVME
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, “İnşaat ve yapı teknolojilerine ilişkin ürün ve hizmetlerin geniş bir yelpazede topluca sergileneceği fuar, bölgede tasarlanan yatırımlara önemli bir ivme kazandıracaktır” dedi.

VALİLİK, BÜYÜKŞEHİR, TSO DESTEKLERİ
TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım Anonim Şirketi tarafından organize edilen SAMSUN İNŞAAT 2023 7. Yapı, İnşaat Malzemeleri, Asansör, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Samsun Şubesi, TMMOB Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesi, TMMOB Mimarlar Odası Samsun Şubesi ve TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Samsun Şubesi destekleriyle hazırlanan SAMSUN İNŞAAT 2023 7. Yapı, İnşaat Malzemeleri, Asansör, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı 4-7 Mayıs 2023 tarihleri arasında Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

BÖLGENİN TEK İNŞAAT FUARI
Samsun’un özellikle son yıllarda inşaat sektörü bakımından bölgenin hızla gelişen illerinin başında yer aldığını belirten Ersözlü, “Bölgenin ticaret merkezi Samsun, özellikle son yıllarda “kentsel dönüşüm ve modern toplu konut” projeleri ile inşaat sektörü ve kentsel yaşam anlamında, bölgenin hızla gelişen illerinin başında yer almaktadır. Samsundaki hızlı gelişime paralel olarak altyapı, üst yapı ve çevre düzenlemeleri ile ilgili yatırımlarda, her geçen gün artış olduğu göze çarpmaktadır, dolayısıyla bu anlamda sektör açısından önemli bir pazar oluşmuştur. İşte bu noktada Samsun İnşaat Fuarı bu pazarlara hitap eden önemli bir buluşma olacak. 100’e yakın firmanın inşaat malzemeleri, yapı teknolojileri, iş ve inşaat makinelerine ilişkin ürün ve hizmetlerini geniş bir yelpazede sergileyeceği Fuar sektörün nabzını tutacak ve ortaya çıkacak iş hacmi ile gerek inşaat sektörüne, gerekse bölge ve ülke ekonomisine katkı sağlayarak, bölge yatırımlarının gelişmesine de katkı sağlayacaktır” diye konuştu.

SEKTÖRÜN PROFESYONELLERİ GELECEK
Dört gün boyunca, inşaat ve yapı sektörlerinin nabzının Samsun’da atacağını belirten Ersözlü, “Ülke ekonomisinde önemli bir paya sahip yapı sektöründeki tüm yeniliklerin, gelişmelerin ve ürünlerin sergileneceği Fuar, sektördeki gelişme ve yeniliklerden haberdar olma, sektör içinde durum analizi yapabilme, müşterilerle bir araya gelebilme, bayilik verme, mevcut bayilerle ilişkileri geliştirme gibi birçok imkanı sunarken mimar, mühendis, müteahhit, kamu kurumları ve yatırımcı kuruluşlar ile nihai tüketicileri ve yurtdışından Gürcistan, Irak, Libya, Sudan, Filistin, Ürdün, Lübnan, Suudi Arabistan, Rusya, Azerbaycan, İsrail, Birleşik Arap Emirlikleri’nden gelecek Alım Heyetlerini katılımcı firmalarla buluşturacak bir organizasyon olacaktır. Fuarda gerçekleşecek iş bağlantıları ihracat yapan sanayicilerimiz yeni pazarlara girme şansı yakalayacak. Daha önce hiç ihracat yapmayan firmalarımız da aynı şekilde yeni iş birliklerine imza atarak hedef ülkelere açılma şansı yakalayacak ”dedi.

ETKİNLİKLER DÜZENLENECEK
Fuar kapsamında TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Samsun Şube, TMMOB Makine Mühendisleri Odası Samsun Şube, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Samsun Şube ve TMMOB Mimarlar Odası Samsun Şube tarafından da paneller düzenlenecek. Panel başlıkları ielrleyen günlerde sektör ilgililerine duyurulacak.

Girişin ücretsiz olduğu fuar 4-7 Mayıs 2023 tarihlerinde 10.00 – 18:30 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak.

Nisanur ÖZYURT

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.