Dolar 32,4172
Euro 34,8285
Altın 2.436,56
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 16°C

KENDİLERİNİ REZİL ETTİLER!..

Bafra İlçesi’nde AK Partili olmalarıyla bilinen 2 iş adamının ‘şahsi meselelerini’, Milletvekili Orhan Kırcalı’yı da kullanarak ‘sosyal medya’ya taşımaları, büyük tepki çekti.

KENDİLERİNİ REZİL ETTİLER!..
REKLAM ALANI
13 Ocak 2017 16:35

Bafra İlçesi’nde AK Partili olmalarıyla bilinen 2 iş adamının ‘şahsi meselelerini’, Milletvekili Orhan Kırcalı’yı da kullanarak ‘sosyal medya’ya taşımaları, büyük tepki çekti.

Bafra’nın tanınmış iş adamlarından İbrahim Akın, AK Parti Milletvekili Orhan Kırcalı’nın sosyal medyada yer alan bir haberinin altına, imla hatalarıyla dolu şu ifadeleri kullandı:

İMLA HATALARIYLA DOLU

“Bir ara sözü vardır Aziz dostum sen dopru yolunda git gerisi ni adabıma uygun deyil veklim anlayan anlamıştır kolay gelsin iyi çalışmalar…”

‘SEN ÖNCE BORCUNU ÖDE…

‘ Bir başka iş adamı Aydın Akkurt’un bu yorumun hemen altına yazdıkları ve yine imla hatalarıyla dolu ifadeleri ise şu şekilde:

“i.A. SEN DOĞRULUKTAN BAHSEDECEK EN SON ADAMSIN BENİM TANIDIĞIM BURALARDA ROL KESME 7 YILLIK HESABIN DURUYOR YEDİĞİN EKMEĞİN PARASINI ÖDE ONDAN SONRA DOĞRULUK NASİHATLARI VER BURALARDA 52 ÇUVAL UN BORCUNUN ÜSTÜNE YATTIN İSTEYİNCEDE SAVCIYA KOŞTUN VEKİLİN HER PAYLAŞIMININ ALTINA YORUM YAPIYORSUN HEMDE DÜZGÜN BİRİYMİŞ GİBİ…”

SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSU

Bunun üzerine İbrahim Akın, Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Akın, “Aydın Akkurt şahsıma ağır hakaret, aileme ve ticari onurumu zedeleyerek ağır sözler yazarak yorum yapmıştır” ifadesinin yer aldığı dilekçesini Cumhuriyet Savcılığı’na sundu.

İLÇE BAŞKANLIĞI İÇİN YARIŞMIŞTI

Aydın Akkurt, geçtiğimiz 2 dönemde de AK Parti Bafra ilçe Başkanlığı’na adaylığını koymuş, her ikisinde de Tuncay Yurduseven’e mağlup olmuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.