Dolar 32,3371
Euro 35,1349
Altın 2.310,24
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Milletvekili Köktaş’tan 19 Mayıs Mesajı

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Köktaş’tan 19 Mayıs Mesajı
REKLAM ALANI
19 Mayıs 2020 14:04

Milletvekili Köktaş mesajında şu sözlere yer verdi: “Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna giden yolda ilk adımı oluşturan ve Milletimizin kaderini değiştiren 19 Mayıs 1919’un, 101. yıl dönümünü kutlamanın sevincini yaşıyoruz.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’dan başlattığı bağımsızlık mücadelesi, tarihe gömülmek istenen bir milletin tekrar doğuşu, özgür ve müreffeh yarınlara yürüyüşüdür. Tarihimizin dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs 1919’da halkımızın azim ve kararlığıyla hep birlikte verilen mücadele sonucunda büyük zafere ulaşılmıştır.
19 Mayıs 1919’da tutuşturulan bu meşale, milletimizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma mücadelemizde yolumuzu aydınlatmaya devam etmektedir.
Aziz şehitlerimizin canları pahasına savundukları, büyük bedeller ödenerek fedakârlıklarla bu vatan üzerinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği, bu istiklal şuuruyla yetişen siz değerli gençlerimize emanet edildi. Türkiye’nin güçlü yarınları, 2023 hedefleri için en büyük umudumuz, gururumuz gençlerimizdir.
Sizlerin en iyi şekilde yetişmeniz, çağın gerekleri doğrultusunda nitelikli bir eğitim almanız devlet ve millet olarak en önemli amacımızdır. Bunun için gece gündüz demeden hedeflerimiz doğrultusunda çalışmaktayız.
Gençlerimizin de emanetinde bulunan Cumhuriyetimizi geleceğe taşımak için, birlik ve beraberlik içinde bu topraklara ve tarihimize duydukları derin sevgi ve bağlılık ile çalışacaklarına yürekten inanıyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin ve siz değerli hemşerilerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, saygı ve sevgiyle selamlıyorum.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.