Dolar 32,5775
Euro 34,7903
Altın 2.501,90
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 23°C

‘MOR FORMA’ AÇIKLAMASI!

Yılport Samsunspor’da üzerinde 15 farklı dilde ‘Kadına şiddete hayır’ yazılı olan mor renkli formanın, 2022-2023 sezonunda da kullanılacağı duyuruldu

‘MOR FORMA’ AÇIKLAMASI!
REKLAM ALANI
27 Mayıs 2022 21:08

Yılport Samsunspor‘da kadına şiddete karşı farkındalık oluşturmak amacıyla hazırlanan ve üzerinde 15 farklı dilde ‘Kadına şiddete hayır‘ yazılı olan mor renkli formanın, 2022-2023 sezonunda da kullanılacağı duyuruldu.

KADINA ŞİDDETE KARŞI BİR DURUŞ
Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, futbolun birleştirici gücü ile kadına şiddete karşı duruş sergilemek için geçen sezon kulübün mor renkte özel bir forma tasarladığı ve üzerinde 15 farklı dilde “Kadına şiddete hayır” sloganı bulunduğu hatırlatıldı. Böylece hem Türkiye’de hem de dünyada önemli bir toplumsal sorun olan kadına yönelik şiddete dikkat çekildiği vurgulanan açıklamada, Garip ve Zeycan Yıldırım Vakfı iş birliğiyle geride kalan sezon başlatılan farkındalık kampanyasına 2022-2023 sezonunda da devam edileceği aktarıldı.

GELİRİ DERNEKLERE BAĞIŞLANACAK
Futbol takımının yeni sezondaki bazı maçlarında yine mor renkli forma ile sahaya çıkacağı aktarılırken, şu ifadelere yer verildi:

“Mor renkli forma 2022-2023 sezonunda kulübün taraftar ürünlerinin satışını gerçekleştiren Store55 mağazaları ve ‘Store55.com.tr’ internet adresinden satılmaya devam edecek. Bu satıştan elde edilen gelirin yüzde 10’u kadınları destekleyen projelere ayrılacak. Bu yıl elde edilen gelir, Samsunspor Derneği ile Garip ve Zeycan Yıldırım Vakfı tarafından gerçekleştirilen mevcut değerlendirme sürecinin tamamlanmasından sonra seçilen bir projeyi desteklemek için kullanılacak. Yeni sezon gelirleri ise daha sonra yine benzer bir değerlendirme sürecinin ardından farklı projelere kaynak olması için derneklere bağışlanacak.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.