Dolar 32,5634
Euro 34,9460
Altın 2.426,73
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Samsun İYİ Parti’de İlk Resmi İl Başkan Adayı Cemal Ceyhun Karaca

İYİ Parti’de Covit 19 salgını nedeniyle ara verilen ilçe kongreleri ve kongre sürecinin başlamasının ardından Başkan adayları da ortaya çıkmaya başladı.

Samsun İYİ Parti’de İlk Resmi İl Başkan Adayı Cemal Ceyhun Karaca
REKLAM ALANI
17 Haziran 2020 19:19 | Son Güncellenme: 17 Haziran 2020 20:06

İYİ Parti’de resmi olarak ilk başkan adaylığını açıklayan isim Eczacı Cemal Ceyhun Karaca oldu. Cemal Ceyhun Karaca İYİ Parti Samsun İl Başkan Adaylığı açıklamasını İYİ Parti İl Binası’nda yaptı.
Pandemi nedeniyle önlemler alınarak ve az bir katılımla yapılan açıklamada İYİ Parti Samsun İl Başkanı Av. Recep Güleroğlu da hazır bulundu.

DAHA ‘İYİ’YE DOĞRU
İYİ Parti’nin ilk resmi İl Başkan Adayı Cemal Ceyhun Karaca, adaylık açıklamasında yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:
“ Ülkemizin geçtiği bu zorlu pandemi sürecinde yanımızda olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Öncelikle 17 Haziran 2015 yılında yaşamını yitiren, renkli ve esprili kişiliği ile uzun yıllar ülke siyasetinde etkili olan 9.Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel’i rahmetle anıyorum.
Bugün burada uzun zamandır uğruna mücadele ettiğimiz, ülkemizin geleceğine umutla bakmasına, tıkanmış ülke siyasetinde nefes almamıza vesile olan İYİ Partimizin Samsun İl Başkanlığı adaylığımı açıklamak için bulunuyoruz. Her seçim bir sınav, her sınav daha İYİ olmamız için bir fırsattır. Bu yarışta İYİ ve kötüyü seçmeyeceğiz.

HEP BİRLİKTE NASIL DAHA İYİ YAPARIZ ARAYIŞINDAYIZ

İYİ bir yapıyı hep birlikte nasıl daha iyi yaparız arayışındayız. Her bir üyemizin bin bir zorluklarla, baskılarla, iftiralarla mücadele ettiği günlerden bugünlere geldik. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in ”medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer” sözü ile şimdi yeni bir başarı sayfası daha açmanın zamanı geldi.
Ben Ceyhun Karaca olarak kuruluş aşamasından bugüne kadar İYİ Parti için partimin saflarında mücadele eden bir kardeşinizim. Genç bir il başkan adayı olarak bu göreve talibim. Amacımız İYİ Parti’nin önce Samsun, sonra Türkiye’de iktidar olmasıdır. Genç, çalışkan, dinamik ve tecrübeli kadrolarla hiçbir kutuplaşmaya, hesaplaşmaya, olumsuzluğa mahal vermeden, birleştirici, bütünleştirici ve kucaklayıcı; kişisel menfaat ve çıkar hesabı gözetmeksizin çalışmak ve başarılı olmak için aday oluyorum.

GÜÇLÜ İLÇE, GÜÇLÜ İL, GÜÇLÜ YÖNETİM
İl Başkan Adayı Cemal Ceyhun Karaca; “Ben ilçe yönetiminden geliyorum. İlçelerimizin, Samsunumuz’un, Türkiyemiz’in ve insanlarımızın sorunlarını biliyorum, çözümlerini de biliyorum. Samsun’un dertlerini dert edinmek, teşkilatlar arası dayanışmayı arttırmak, gücümüzü ilçe teşkilatlarımızdan alarak, güçlü ilçe, güçlü il, güçlü yönetim ile hedeflerimize ulaşacak, Samsun teşkilatlarının genel merkezde daha güçlü temsil edilmesini sağlayacağız.
İyi Partililer az zamanda çok büyük işler yaptı. Bunun en güzel kanıtı tüm engellemelere rağmen liderimiz Sayın Meral Akşener’le partimizin geldiği noktadır. Ne kadar çok çalışırsak ülkemizin ve milletimizin hak ettiği hizmete, İYİ bir geleceğe o kadar çabuk ulaşacağımızdan şüphemiz yoktur.
Pandemi sebebi ile açıklamamı kısa tutuyor ve konuşmamı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün şu sözleriyle tamamlıyorum: “GENÇLER! Vatanın bütün ümidi ve geleceği size, genç kuşakların anlayış ve enerjisine bağlanmıştır! “

İYİ Parti Samsun İl Başkan Adayı Cemal Ceyhun Karaca’nın adaylık açıklamasında İYİ Parti Samsun İl Başkanı Recep Güleroğlu’nun yanı sıra , Atakum İlçe Başkanı Selen Gülhan Çam, Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, Canik İlçe Başkanı Mustafa Keleş, Salıpazarı İlçe Başkanı Şakir Şahin, Vezirköprü İlçe Başkanı Salih Gürbüz, Terme İlçe Başkanı Ata Sefer Ayyıldız, Alaçam İlçe Başkanı Dursun Ayvaz ve Çarşamba İlçe Başkanı Turhan Yazıcı ile partililer de hazır bulundu.

İYİ PARTİ İL BAŞKAN ADAYI ECZ. CEMAL CEYHUN KARACA KİMDİR?
ECZACI CEMAL CEYHUN KARACA
Ceyhun Karaca İstanbulludur. Öğretmen anne babanın ikinci erkek evladı olarak 1979 yılında Tarsus’ ta dünyaya gelmiştir.

İlk ve orta öğrenimini Adana’da Lise öğrenimini Mersin’de Özel Toros Koleji’nde tamamlamıştır. 2002 yılında Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezunudur.

Askerlik görevini Ankara Kara Harbokulu’nda yedek subay olarak tamamlamış, 2003 yılında Eczacıbaşı İlaç Pazarlama İstanbul bölgesinde çalışma hayatına başlamıştır.

2007 yılında Samsun Atakum ilçesine yerleşmiştir. Ceyhun Karaca ilk eczanesini 2007 yılında 19 Mayıs İlçesi’nde açmış, daha sonra 2010 yılında İlkadım/Hançerli Mahallesi’ne taşımıştır.

Ceyhun Karaca, Samsun Eczacı Odası SUT komisyon üyeliği yapmış ve halen de Oda bünyesinde denetmen eczacılık görevini sürdürmektedir.

Siyasi hayatına 2009 yılında MHP Atakum İlçe Yönetim Kurulu üyeliği ile başlayan Ceyhun Karaca, sırasıyla ilçe başkan yardımcılığı, ilçe başkan vekilliği ve genel merkez üst kurul delegeliği görevlerinde bulunmuştur.

2015/2016 yıllarında olağanüstü kurultay süreçlerinde Meral Akşener lehine imza veren delegelerdendir. Ceyhun Karaca, Meral Akşener başkanlığında kurulan İYİ Parti kurucularındandır.

2018 yılında yapılan Atakum İYİ Parti ilçe başkanlığı seçiminde ilçe başkan yardımcılığı ve 2018 / 2020 yılları arası teşkilatlanmadan sorumlu ilçe başkan yardımcılığı ve ilçe başkan vekilliği görevlerinde bulunmuştur.

Ceyhun Karaca, İlçe Başkanı Selen Gülhan Çam’ın sağlık nedeniyle göreve ara verdiği dönemlerde vekaleten bir yıl kadar Atakum İlçe Başkanlığı görevini de sürdürmüştür.

2004 yılında Samsun Atakumlu Birsen Karaca ile evlenen Cemal Ceyhun Karaca biri 8 diğeri 12 yaşında iki kız çocuğu babasıdır.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.