Dolar 32,3712
Euro 34,7821
Altın 2.439,61
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 17°C

Samsun Milletvekili Yılmaz: ‘DEMOKRATİK OLGUNLUK!..’

Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, “Şehirleri yönetecek olan unsurların özenle seçilmesi, ülke kalkınmasına katkı verdiği için önemli” dedi

Samsun Milletvekili Yılmaz: ‘DEMOKRATİK OLGUNLUK!..’
REKLAM ALANI
31 Mart 2024 17:21

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, “Şehirleri yönetecek olan unsurların özenle seçilmesi, ülke kalkınmasına katkı verdiği için önemli” dedi.

OYUNU KULLANDI, AÇIKLAMADA BULUNDU
31 Mart Yerel Seçimlerinde oy kullanmak için memleketi Samsun’da bulunan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, oyunu Recep Tanrıverdi Ortaokulu’nda 1757’nci sandıkta kullandı. Yılmaz, oy kullanma işleminin ardından basın mensuplarına açıklamada bulundu.

‘VATANDAŞIN GÖZÜNDE GÖRÜYORUM’
Seçimlerdeki demokratik ortamın dünyaya örnek olduğunu ifade eden Yusuf Ziya Yılmaz, “Her yıl geçen zaman içerisinde daha da olgunlaşan, gelişen bulunduğumuz coğrafyanın en ileri demokrasisi haline gelen demokrasimizin güzel bir uygulaması seçim ve bunun yerel boyutunu bugün yaşıyoruz. İnsanlarımız, yurttaşlık bilincimizin gereği hiç tereddüt etmeksizin gelip, samimiyetle oylarını kullanıyorlar. Bu herhalde bir ülkede kolay kazanılabilecek bir şey değil. Dünyanın çok az ülkesindeki bu demokratik olgunluğu görüyoruz ve demokrasiye olan özen ile hassasiyeti insanların gözlerinde görüyorum” dedi.

ÜLKE KALKINMASINA KATKI
Seçilecek yöneticilerin sadece seçildiği ilde değil, ülke kalkınmasında da önemli olduğunu dile getiren Yılmaz, “Yerel seçim de genel seçimler kadar önemli. Yerel seçimde bir belediye başkanı seçiliyor. Şehirleri yönetecek olan unsurların özenle seçilmesi, ülke kalkınmasına katkı verdiği için önemli diye düşünüyorum. O bakımdan ben bu işin genel merkezimizdeki yerel yönetimler başkanlığı sorumluluğunda bu çalışmayı 1 yıldır devam ettirdim. 1 yıldır hem adaylarımızın belirlenmesi hem de Cumhur İttifakı paydaşlarıyla olan ittifak görüşmelerinin yapılması gibi uğraşlarımızı özenle yaptık. Bize yakışır bir olgunlukla bu süreci yönettik. Yarın Allah’ın izniyle arkadaşlarımız büyük çoğunlukla şehirlerimizin yönetiminde sorumluluk alacaklar. Bu sorumlulukların başladığı günden itibaren de biz 5 sene sonraki seçimin hazırlığına başlayacağız. Biz öyle seçimden seçime çalışan, seçimden seçime hazırlık yapan bir siyasi parti değiliz” diye konuştu.

ADAYLAR YORGUN SAVAŞÇI
Şehri için uğraş veren tüm adaylara ‘sağlık’ dileyen AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, “Yerel seçim de genel seçim de en çok yorulanlar adaylardır. Teşkilatlarımız en çok yorulanlardır. Burada yorgun savaşçılarla sizinle erkan karşısındayım. Bunlar gece-gündüz neredeyse 2 ayı aşkın süredir çalışıyorlar. Allah bütün adayların niyetlerini halis kılsın. Ama kazanan biz olalım diyorum. Bu akşam inşallah Atakum’da güzel bir sonuçla hep birlikte sevineceğiz. Samsunumuzda sevineceğiz. Ülkemiz genelinde sevineceğiz” ifadelerini kullandı.

Yusuf Ziya Yılmaz’a AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse ve Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Özlem Maraş eşlik etti.
İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.