Dolar 32,5748
Euro 35,0148
Altın 2.432,32
BİST 9.773,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C

Samsun’da spor camiası ayakta: Antrenör değil!

Samsun Basketbol Temsilciliği, 13 yaşındaki kıza sosyal medya üzerinden iğrenç fuhuş tuzağı kuran C. K. ile ilgili açıklama yaptı

Samsun’da spor camiası ayakta: Antrenör değil!
REKLAM ALANI
25 Ocak 2018 17:12 | Son Güncellenme: 25 Ocak 2018 17:13

Samsun İlkadım Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü ve Basketbol İl Temsilcisi Murat Turan, “Antrenör olduğu iddia edilen ve tutuklanan şahsın ne kulüplerimizle ne camiamızla ne de antrenör arkadaşlarımızla hiçbir alakası yoktur” dedi.

ANTRENÖRLER ZAN ALTINDA
Samsun’da “çocuğun cinsel istismarı” suçundan tutuklanan C. K.’nin, basketbol antrenörü olmadığı açıklandı. İlkadım Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü ve Basketbol İl Temsilcisi Murat Turan, “Basında yer alan haberle ilgili bu açıklamayı yapma gereği duyduk. Samsun’da basketbol camiasının ve antrenör arkadaşlarımızın adının nahoş bir şekilde anılmasını sağlayan bu olayı şiddetle kınıyorum. Böyle bir olayın spor camiasında yeri olduğunu düşünmüyoruz. Ancak haberde konu olan ve adı geçen şahsın camiamızla hiçbir ilişkisi yoktur. Amacı sadece basketbola hizmet etmek olan ve büyük sporcular yetiştiren antrenör arkadaşlarımızın bu zan altında bırakılması bizleri çok üzdü. Yine tekrarlıyorum. Bu şahsın ne kulüplerimizle ne camiamızla ne de antrenör arkadaşlarımızla hiçbir alakası yoktur. Bu konunun kamuoyu tarafından bilinmesini istiyoruz” diye konuştu.

Basket kursuna gelen 13 yaşındaki kız çocuğunun fotoğrafı ile sosyal paylaşım sitesinde açtığı hesapta fuhuş pazarlığı yaparak kişileri dolandırmaya kalktığı iddiasıyla gözaltına alınan C. K., “çocuğun cinsel istismarı” suçundan tutuklanmıştı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.