Dolar 32,4390
Euro 34,7386
Altın 2.446,03
BİST 9.909,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Sosyal medya fenomeni Caner Çalışır hayatını kaybetti

Sosyal medya fenomeni ve DJ Caner Çalışır, bu sabaha karşı hayatını kaybetti.

Sosyal medya fenomeni Caner Çalışır hayatını kaybetti
REKLAM ALANI
10 Haziran 2020 17:32

2016 yılında çoklu organ yetmezliği nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören sosyal medya fenomeni ve DJ Caner Çalışır, hayatını kaybetti.

Acı haberin kısa sürede duyulmasının ardından fenomenin 23 Nisan’da yaptığı son paylaşımının altına taziye yorumları yağdı.

Son olarak ‘Benimle Söyle’ programında jürilik yapan fenomenin ölüm haberi başta İrem Derici olmak üzere tüm yakınlarını yıktı.

“KALBİM SIZLIYOR”

Çalışır ile yakın arkadaş olan Derici, Instagram hesabından,”Daha bir hafta önce ‘Biz neler atlattık, bunlar vız gelir abla’ dememiş miydik biz?

Huzurla uyu Caner, kalbim sızlıyor. Seni çok seviyorum ve çok çok üzgünüm. Çok üzgünüm” ifadelerini kullandı.

Fenomen Samet Liçina ise Caner Çalışır’ın fotoğrafını paylaşarak, “Toprağın bol, ruhun huzurlu olsun” yorumunu yaptı.

Selin Ciğerci ve Kerimcan Durmaz ile olan yakınlığıyla bilinen Çalışır, Berna Arıcı ile çektiği “Berna saçında kene var topla topla gene var” videosuyla üne kavuşmuştu.

KERİMCAN DURMAZ’IN PAYLAŞIMI 

Kerimcan Durmaz, yakın arkadaşının vefat haberi ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma “Caner’imm, dostum, bizi bugün bırakıp gitti… Hala inanamıyorum, aklım almıyor. Daha çok erkendi be Caner’im daha birlikte yapacağımız çok şey vardı. Okadar güzel anılar biriktirdim ki seninle, keşke bu kadar erken bırakmasaydın bizi. Sen benim sevgimi, sırlarımı en güzel anılarımı biriktirdiğim yol arkadaşım olarak hep kalbimin bir köşesinde kalacaksın. Seni çok seviyorum ve bu hiç değişmeyecek. Nurlar içinde uyu.. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.” notunu düştü.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.